Hej
Hej
Cześć, jestem 27letnią architekt ze śląska, lubię czytać, rysować i malować oraz ogólnie wszystkie kreatywne aktywności. Jestem dużą fanką Władcy Pierścieni, mam kota którego nazwałam Bilbo. Lubię też bardzo seriale, mój ulubiony to Parks and Rec i New Girl. Nigdy nie byłam w związku, nigdy nie miałam "crushy" na chłopców czy też dziewczyny w dzieciństwie. Jedyne momenty kiedy myślałam że kogoś lubię w ten sposób były mocno wsparte presją towarzystwa. Całe życie wystarczały mi przyjaźnie i nie miałam potrzeby chodzić na randki czy też poznawać ludzi w klubach.
Teraz zbliżam się do 30 i wszyscy moi znajomi są w poważnych związkach i czuję się trochę samotnie. Co gorzej wróciłam do domu rodzinnego pomóc prowadzić rodzinny biznes i nie mam tutaj aż tak dużo znajomych. Szukam kogoś kto rozumie ten brak potrzeby "intymności" w związku ale nadal możemy być razem i pójść do kina i na kawę. Chciałabym mieć kogoś z kim mogę porozmawiać jak nam minął dzień i wysłać memy
Teraz zbliżam się do 30 i wszyscy moi znajomi są w poważnych związkach i czuję się trochę samotnie. Co gorzej wróciłam do domu rodzinnego pomóc prowadzić rodzinny biznes i nie mam tutaj aż tak dużo znajomych. Szukam kogoś kto rozumie ten brak potrzeby "intymności" w związku ale nadal możemy być razem i pójść do kina i na kawę. Chciałabym mieć kogoś z kim mogę porozmawiać jak nam minął dzień i wysłać memy
-
- gimnASjalista
Re: Hej
Witam witam na forum
,
Wiadomości prywatne wysyłać można dopiero od napisania 5 wiadomości publicznych forum aczkolwiek chętnie później pokonwersuję
.
Wiadomości prywatne wysyłać można dopiero od napisania 5 wiadomości publicznych forum aczkolwiek chętnie później pokonwersuję
-
- młodASek
Hej, zgłaszam się jako człowiek mem
chętnie z kimś się powymieniam nowościami jeśli kontent podobny 
Przeciętnie nieprzeciętna 
-
- ASiołek
Siema, również ze Śląska 26 letni ja się zgłaszam jeśli chcesz popisać zapraszam
Władcy Pierścieni też uwielbiam xd

Uczucia i emocje to tylko związki chemiczne
- batri-jopa
- przedszkolASek
Siemka! Nie jestem ze Śląska, ale też zawsze uwielbiałam tworzyć!
Rysowanie, szycie maskotek, ostatnio również spisywanie opowiadań i fanfików. A Władca Pierścieni to była moja pierwsza w życiu hiperfiksacja!
(obecnie mam inną, ale sentyment do LOTR pozostanie ze mną na zawsze❤)
Wrzucasz może jakieś swoje prace do internetu? Pozdrawiam i życzę powodzenia w szukaniu bratniej duszy
Wrzucasz może jakieś swoje prace do internetu? Pozdrawiam i życzę powodzenia w szukaniu bratniej duszy