OT - Ateizm
- dziwożona
- tłumok bezczASowy
- Kontakt:
OT - Ateizm
Aaaaaaa! Zabraliście mi zdzicha! A ja bym chętnie z nim pogadała. Ciekawy koleś. Lubię prowadzić z takimi dyskusje teologiczne, dają mi do myślenia, wyrywają z intelektualnego marazmu, sprawiają, że muszę się trochę intelektualnie pogimnastykować.
Seks należy tępić, gdyż z niego biorą się dzieci - źródło naszej nieustającej, pedagogicznej udręki.
Re: Ateizm
Konsekwencje to niekoniecznie ban choć znając Laylę to się nie bawi w ostrzeganie więc i prawdopodobne, że Zdzichu musi teraz ochłonąć.
Co do literatury ja z chęcią poczytam więc czekam na listę książek na PW.
Edit: Właśnie przeczytałem, że wrócił zwyczaj publicznego ogłaszania wyroków forumowych i tak jak podejrzewałem Zdzichu ma przerwę więc post do usunięcia
Sorry Layla za śmiecenie:D

Co do literatury ja z chęcią poczytam więc czekam na listę książek na PW.
Edit: Właśnie przeczytałem, że wrócił zwyczaj publicznego ogłaszania wyroków forumowych i tak jak podejrzewałem Zdzichu ma przerwę więc post do usunięcia

"Szczęście jest tak bardzo blisko, jeśli tego chcesz
marzeniami zbuduj przyszłość, swój własny los"

- dziwożona
- tłumok bezczASowy
- Kontakt:
Ja też, bardzo chętnie poczytam. Lubię poszerzać swoje horyzonty myślowe.
Szkoda, że zdzichu dostał bana
Nie zdążyłam się pożegnać.
Szkoda, że zdzichu dostał bana

Nie zdążyłam się pożegnać.
Seks należy tępić, gdyż z niego biorą się dzieci - źródło naszej nieustającej, pedagogicznej udręki.
- Motylciemny
- motylAS
Dlaczego Zdzichu dostał bana,bo nie jestem w temacie?
- wyrwana_z_kontekstu
- mASakra
Heh, zważywszy, że za wyzwiska pod moim adresem dostał bana na 2 tygodnie, a za aluzję, iż wierzący są prostaczkami ponad 2 miesiące, forum zmierza ku teokracji. Kogo zaczniemy czcić? Złotego Bażanta?
- dziwożona
- tłumok bezczASowy
- Kontakt:
A ja zamilknę, bo też dostanę bana
A już nie kolekcjonuję.

A już nie kolekcjonuję.
Ja myślę, że owy ban jest za wypowiedź w kierunku WZK, która jest w Archiwum X, a nie tylko za wyzwanie wierzących od prostaków.
Dziwożono nie milcz proszę.
ps. nie kontynuujmy OT bo Layla się wkurzy i zrobi nam odwyk za śmiecenie
Dziwożono nie milcz proszę.
ps. nie kontynuujmy OT bo Layla się wkurzy i zrobi nam odwyk za śmiecenie

"Szczęście jest tak bardzo blisko, jeśli tego chcesz

- wyrwana_z_kontekstu
- mASakra
Aha. 
Nie zauważyłam tego wcześniej. I sądzę, że Zdzichu i jego informator, zapewne też na literę 'z', powinni sobie oszczędzić wydawania sądów na mój temat, tak jak oszczędzili sobie trudu, by mnie poznać NAPRAWDĘ. Umieją tylko kpić, wyczuwając łatwy cel. Oni mają prawo do poniżających zaczepek w każdym temacie, gdy sytuacja się odwraca, to już krzywda i olaboga.

Nie zauważyłam tego wcześniej. I sądzę, że Zdzichu i jego informator, zapewne też na literę 'z', powinni sobie oszczędzić wydawania sądów na mój temat, tak jak oszczędzili sobie trudu, by mnie poznać NAPRAWDĘ. Umieją tylko kpić, wyczuwając łatwy cel. Oni mają prawo do poniżających zaczepek w każdym temacie, gdy sytuacja się odwraca, to już krzywda i olaboga.
- dziwożona
- tłumok bezczASowy
- Kontakt:
Czy nie uważasz, że ździebko przesadzasz?
@ dziwożona - przykro mi, że zabrałam Ci Zdzicha, ale złamał regulamin w 3 punktach, dość istotnych, w zasadzie powinien się pożegnać na stałe. Przyłączam się do prośby - nie milcz, miło się z Tobą rozmawia
@ dimgraf - wam nie zafunduję przymusowego odwyku, zdarzali się tacy co więcej śmiecili i na kilku ostrzeżeniach się kończyło

@ dimgraf - wam nie zafunduję przymusowego odwyku, zdarzali się tacy co więcej śmiecili i na kilku ostrzeżeniach się kończyło

- Czy to ten moment, kiedy całe moje życie przesuwa mi się przed oczami?
NIE, TEN MOMENT BYŁ PRZED CHWILĄ.
- Kiedy?
TO MOMENT POMIĘDZY PAŃSKIMI NARODZINAMI A PAŃSKIM ZGONEM.
NIE, TEN MOMENT BYŁ PRZED CHWILĄ.
- Kiedy?
TO MOMENT POMIĘDZY PAŃSKIMI NARODZINAMI A PAŃSKIM ZGONEM.