Nie na temat
Nie na temat
Jest ktoś z dolnegośląska , kto chciałby się poznać
Najlepiej Panie.

Serwis randkowy dla osób aseksualnych :)
heej, jestem aseksulana a, gg:6519773, albo mail ppx008@interia.pl 

Aseksualna lesbijka ;)
heej, jestem aseksulana a, gg:6519773, albo mail ppx008@interia.pl 

-
- bobASek
NIE NA TEMAT
Zastanow sie, czy to ma sens.
U nas jakos nie jest popularne tworzenie Juniorow, Ale przeciez zawsze mozesz dac mu swoje imie na drugie, moze to wystarczy by zaspokoic Twoja proznosc?
U nas jakos nie jest popularne tworzenie Juniorow, Ale przeciez zawsze mozesz dac mu swoje imie na drugie, moze to wystarczy by zaspokoic Twoja proznosc?
-
- przedszkolASek
- Kontakt:
Nie na temat
Jesli nie jestes pewny susz go kilka dni a bedzie suchy a dotego jak jest wilgotny to jest ciezszy
-
- przedszkolASek
Nie na temat
To w zasadzie bez znaczenia, w weekend sie wszystko okaze. Natomiast mam pytanie, bo partnerka od kilku dni dziwnie sie czuje, jest zdekoncetrowana i ma kiepski humor. Czy to mozliwe, by mialo jakies powiazanie z ciaza? Czy ona daje sie we znaki juz w tak wczesnym okresie?
-
- przedszkolASek
Sen- w jakiej pozycji?
W jakiej pozycji siк najczк¶ciej masturbujecie? Wiem, їe to od sytuacji wiele zaleїy, ale tak najczк¶ciej, albo wasza ulubiona pozycja. Moїecie j± nawet opisaж. Zapraszam do ankiety.
- Anusia Borzobohata
- łASuch
Re: strach przed ciaza
HenryOpeld pisze: ↑12 mar 2019, 17:57 To w zasadzie bez znaczenia, w weekend sie wszystko okaze. Natomiast mam pytanie, bo partnerka od kilku dni dziwnie sie czuje, jest zdekoncetrowana i ma kiepski humor. Czy to mozliwe, by mialo jakies powiazanie z ciaza? Czy ona daje sie we znaki juz w tak wczesnym okresie?
To chyba pytanie na inne forum...
- no name inc.
- mASełko
Nie na temat
Po pierwsze to coś Ci się dzieje z literami, a po drugie to nie ma nic wspólnego z tym tematem. Chyba, że masturbujesz się podczas snu, nie wnikamHenryOpeld pisze: ↑13 mar 2019, 16:58 W jakiej pozycji siк najczк¶ciej masturbujecie? Wiem, їe to od sytuacji wiele zaleїy, ale tak najczк¶ciej, albo wasza ulubiona pozycja. Moїecie j± nawet opisaж. Zapraszam do ankiety.

R.I.P
- no name inc.
- mASełko
Nie na temat
On ogólnie wypisuje jakieś kompletnie nie związane z tematami rzeczy. Ciekawe tylko co chce tym osiągnąć..Anusia Borzobohata pisze: ↑13 mar 2019, 18:38HenryOpeld pisze: ↑12 mar 2019, 17:57 To w zasadzie bez znaczenia, w weekend sie wszystko okaze. Natomiast mam pytanie, bo partnerka od kilku dni dziwnie sie czuje, jest zdekoncetrowana i ma kiepski humor. Czy to mozliwe, by mialo jakies powiazanie z ciaza? Czy ona daje sie we znaki juz w tak wczesnym okresie?
To chyba pytanie na inne forum...
R.I.P
-
- przedszkolASek
Nie na temat
Tez tak mam. Kiedys myslalem ze jak pozycze na chwile pieniadzeukradne to nie ma bata ze nie wygram. Problem jest i sam sie nie rozwiaze dopoki nie pojde po pomoc, zeby dostac moc, czyli po moc.
- Anusia Borzobohata
- łASuch
Re: Nie lubie przywitan
HenryOpeld pisze: ↑16 mar 2019, 01:31 Tez tak mam. Kiedys myslalem ze jak pozycze na chwile pieniadzeukradne to nie ma bata ze nie wygram. Problem jest i sam sie nie rozwiaze dopoki nie pojde po pomoc, zeby dostac moc, czyli po moc.
Że co?
- no name inc.
- mASełko
Nie na temat
Trzeba będzie go zbanować albo coś..Anusia Borzobohata pisze: ↑16 mar 2019, 09:18HenryOpeld pisze: ↑16 mar 2019, 01:31 Tez tak mam. Kiedys myslalem ze jak pozycze na chwile pieniadzeukradne to nie ma bata ze nie wygram. Problem jest i sam sie nie rozwiaze dopoki nie pojde po pomoc, zeby dostac moc, czyli po moc.
Że co?

R.I.P