Chce usunąć konto
Chce usunąć konto
Jak wyżej
Ostatnio zmieniony 13 lip 2017, 17:57 przez Gość, łącznie zmieniany 2 razy.
- Sightless Serpent
- ASiołek
Re: No siemka
Cześć!
Docinki zazwyczaj olewam, ale zdarzy mi się taki dzień, kiedy wchodzę z takim ludkiem w mniej lub bardziej agresywne słowne potyczki. Stary i niekoniecznie dobry nawyk z league of legends, generalnie polecam ignorowanie
Współlokatorka najwyraźniej ma coś z głową, w miarę możliwości polecam wymianę.
Docinki zazwyczaj olewam, ale zdarzy mi się taki dzień, kiedy wchodzę z takim ludkiem w mniej lub bardziej agresywne słowne potyczki. Stary i niekoniecznie dobry nawyk z league of legends, generalnie polecam ignorowanie

Współlokatorka najwyraźniej ma coś z głową, w miarę możliwości polecam wymianę.
- Małgorzata95
- ciAStoholik
Cześć. 

Zanim potępisz człowieka za jego inność,
zdefiniuj wpierw, czym jest normalność i pokaż,
jak sam zgodnie z nią żyjesz.
zdefiniuj wpierw, czym jest normalność i pokaż,
jak sam zgodnie z nią żyjesz.
-
- mASełko
Witaj na forum 
A współlokatorkę najlepiej ignorować.

A współlokatorkę najlepiej ignorować.
-
- mASełko
Niestety mam tak samo. Wszystko biorę do siebie, ale czasem lepiej udawać, że się nie słyszy (i w samotności to "przetrawić"/"odreagować")trochę jeszcze jestem zbyt wrażliwa by nie brać do siebie wszystkich przytyków - długa droga przede mną aby potrafić skutecznie ignorować.
Trzymam kciukiTakże no cóż, może jak podlapie lepszą pracę (( na razie mam taką na wakacje ) to wtedy się przeniose bo będę miała lepszy hajs.

- Nightmarine
- pASibrzuch
Cześć.
Osobom spoza najbliższego grona oraz takim, które się ze swoimi jedynymi prawidłowymi poglądami nie kryją, lepiej za wiele nie opowiadać o sobie, bo niestety łatwo się narazić na krytykę i traktowanie z góry. Powodzenia w szybkim znalezieniu pracy i przeprowadzce, na pewno wtedy odetchniesz.

Osobom spoza najbliższego grona oraz takim, które się ze swoimi jedynymi prawidłowymi poglądami nie kryją, lepiej za wiele nie opowiadać o sobie, bo niestety łatwo się narazić na krytykę i traktowanie z góry. Powodzenia w szybkim znalezieniu pracy i przeprowadzce, na pewno wtedy odetchniesz.
JohnnyDeppka pisze:powiedziała że leci tam także by wyrywać facetów
Uch, to czekają Cię nie lada "atrakcje". Hiszpania jest piękna, szkoda czasu na imprezy, za którymi nie przepadasz, lepiej pozwiedzać.JohnnyDeppka pisze:w Hiszpanii chce mnie ciągać po jakichś imprezach - na sama myśl mnie odrzuca
Mamy podobne marzenia, tylko że dla mnie płeć akurat ma znaczenie. W każdym bądź razie powodzenia w poszukiwaniach i witaj na forumJohnnyDeppka pisze:marzy mi się poznanie przyjaciela który by mnie nie oceniał , nie chciał seksu, chciał podróżować ze mną , może zacząć ze mną wspólny biznes jak studio fotograficzne ( płeć obojętna ) ale strasznie ciężko mi znaleźć takie osoby

- JacobMcAllen
- łASuch
Cześć, witaj na forum 
Ja mam taką zaletę charakteru, że zdanie innych ludzi na mój temat mam gdzieś. Nie zależy mi na ocenie czy opinii innych, zarówno w kwestii wyglądu, ubioru czy własnych poglądów, np. w polityce. Choć raczej nie obnoszę się z tym i w publicznych dyskusjach głos zabieram rzadko, więc też bardzo rzadko mam okazję coś na swój temat usłyszeć

Ja mam taką zaletę charakteru, że zdanie innych ludzi na mój temat mam gdzieś. Nie zależy mi na ocenie czy opinii innych, zarówno w kwestii wyglądu, ubioru czy własnych poglądów, np. w polityce. Choć raczej nie obnoszę się z tym i w publicznych dyskusjach głos zabieram rzadko, więc też bardzo rzadko mam okazję coś na swój temat usłyszeć

Dieu le veut
- Słomiany Zapał
- ASter
Witaj
Powodzenia w poszukiwaniach, w realizacji planów.

Bo z dziewczynami generalnie łatwiej się dogadać i cokolwiek realizować. Takie mam przynajmniej wrażenie.JohnnyDeppka pisze:Dzięki za slowa otuchyale nie wiem jakoś nie mam szczęścia do ludzi...ehh nie mam dużych wymagań chciałabym znaleźć kogoś tolerancyjnego, kto miałby podobne zainteresowania, hobby , marzenia - mówię że płeć nie ma znaczenia bo niestety z facetami nie mam przyjemnych wspomnień i większość z nich mnie wkurza, nie wkurzają mnie tylko kulturalni wrażliwi faceci czy geje bo wiem że nie wyskoczą do mnie z jakimś chamskim butnym tekstem , po hetero macho wszystkiego się można spodziewać i sądzę że szybciej spotkam dziewczynę bardziej podobna do siebie która będzie miała odwagę szaleć razem ze mną i spełniać swoje marzenia czy podróżować bo razem coś robić jest fajniej.
Szkoda, że nie pojawiłaś się na forum 5 lat temu, jak jeszcze mieszkałem w Trójmieście. Moglibyśmy razem ten biznesik fotograficzny otworzyć.
Człowiek-Redaktor czyli mój fanpage