Hejka!👋 Pozdrawiam z Kuj-Pom!

Każdy nowy użytkownik musi się wpisać! No dobra, to tylko żart, ale przedstawcie się. :)
Awatar użytkownika
batri-jopa
przedszkolASek

Hejka!👋 Pozdrawiam z Kuj-Pom!

Post autor: batri-jopa »

Cześć wszystkim, jestem 30+ z kujawsko-pomorskiego i ciekawam, czy są jakieś potencjalne bratnie dusze w okolicy?🙂
Jestem rysowniczką i równocześnie twórczynią historyjek - i pewnie dlatego od zawsze najlepiej rozmawiało mi się z chłopakami-fotografami i dziewczynami-pisarkami. Reprezentuję nurt "aro-ace positivity" i choć się "nie zakochuję" w tradycyjny sposób, to patrzę na świat i ludzi z wyrozumiałością i czułością🥰 Dobrze mi ze sobą, ale lubię rozmawiać z osobami o podobnym spojrzeniu na świat. No dobra, to łagodnie powiedziane: kiedy kogoś poznam i wyczuję podobne wibracje, to wychodzi ze mnie straszna gaduła😆 Ale chyba warto zaryzykować, bo mam już ze 3 internetowe znajomości, które trwają od miesięcy lub lat i wciąż potrafimy spontanicznie wszczynać soczyste dyskusje😉 pełne filozoficznych cytatów przemieszanych z aktualnymi memami, absurdalnego poczucia humoru oraz polecanych sobie wzajemnie filmów i piosenek...
Nie odrzuca mnie erotyka (jestem aegoseksualna) i właściwie chyba nie ma dla mnie tematów "zakazanych". Chcesz porozmawiać o noszeniu kapelusza, o gruzińskim filmie lgbt, o smokach Tolkiena, o polskiej poezji śpiewanej, o aseksualnych wampirach albo o boksie? A może spróbujesz zapoznać mnie ze swoją największą pasją?🤩
Moi ulubieni rozmówcy to osoby z drugiego końca Europy lub najlepszym razie z drugiego końca Polski - a chętnie spotkałabym się z kimś w kinie na nowym filmie animowanym albo na pizzy, a kto wie, może kiedyś też na jakiejś wspólnej wycieczce?🙂
Na deviantArcie jestem batri, a na tublrze batri-jopa - zachęcam do kontaktu!😊
Awatar użytkownika
Kamilos
pASibrzuch

Re: Hejka!👋 Pozdrawiam z Kuj-Pom!

Post autor: Kamilos »

Czesc,napisz 5 postow to popiszemy na privie ,ja tez kiedys rysowalem ale nie historyjki ,rozne postaci ,nawet i swiete oraz kreskowki ale to bylo za mlodu heh,lubie rozmawiac na rozne tematy ,zaden nie jest mi obcy ,naprawde zaden .Sataram sie zrozumiec swiat ,te tajemnicze strony rowniez .Mieszkam za daleko by tak pojsc do kina ale odwiedzic owszem .Witaj na forum ,czestuj sie ciasteczkiem i popijaj czym chcesz :ciasto: :kawa:
Awatar użytkownika
batri-jopa
przedszkolASek

Post autor: batri-jopa »

Kamilos pisze: 12 lut 2023, 23:23 Czesc,napisz 5 postow to popiszemy na privie ,ja tez kiedys rysowalem ale nie historyjki ,rozne postaci ,nawet i swiete oraz kreskowki ale to bylo za mlodu heh,lubie rozmawiac na rozne tematy ,zaden nie jest mi obcy ,naprawde zaden .Sataram sie zrozumiec swiat ,te tajemnicze strony rowniez .Mieszkam za daleko by tak pojsc do kina ale odwiedzic owszem .Witaj na forum ,czestuj sie ciasteczkiem i popijaj czym chcesz :ciasto: :kawa:
Dla mnie też najważniejsze są postaci, rzadko udaje mi się zmusić siebie do zrobienia tła, to jak walka z wiatrakami😆 Przez lata to było jak "ilustrowanie książek nienapisanych", bo historie nie były spisywane słowami, tylko rysunkiem. A w zeszłym roku zakochałam się w pewnym filmie i machnęłam mu już prawie 30 fanartów🤣 Miewałam wielomiesięczne przerwy w rysowaniu z powodu studiów i nawału pracy, ale nigdy nie umiałabym przestać na dobre. Ty pewnie masz teraz inne hobby?🙂
Jak to działa z tymi postami? Czy wystarczy komuś odpowiedzieć czy potrzeba założyć 5 nowych "tematów"?
Dziekuję za ciastko!😋 Najchętniej pijam mocną czarną herbatę albo sok grejprfutowy, ale zasadniczo biorę co dają😉
Awatar użytkownika
Kamilos
pASibrzuch

Post autor: Kamilos »

Hej,napiszesz 5 postów obojętnie gdzie i odblokujesz prywatne wiadomości ,ja najchętniej pije kawę latte ale za dużo też nie zdrowo ,pije codziennie i piernik sam piekę do tego ,każdy chwali że najlepszy mi wychodzi na jednym jajku .😇
ODPOWIEDZ