Cześć

Każdy nowy użytkownik musi się wpisać! No dobra, to tylko żart, ale przedstawcie się. :)
Whitelight82
bobASek

Cześć

Post autor: Whitelight82 »

Cześć.

Jestem miłą, wysoką i uśmiechniętą 40-letnią mieszkanką Warszawy. Uwielbiam wycieczki te bliższe i dalsze, lasy, rzeki, morza, góry. Wszystko co ma związek z przebywaniem na łonie natury i napełnianiem płuc świeżym powietrzem. Bardzo lubię kajaki, wyprawy z aparatem. Z drugiej strony uwielbiam książki, teatr i muzykę teatralną. Kocham psy, posiadam obecnie dwie sztuki i nie są to małe pieski...tak było, jest i bedzie. Dodatkowo jestem ateistką i nie znajdowałam się w gronie wyborców obecnej władzy.

Biorąc pod uwagę moje obecne potrzeby poznania kogoś kto wypełni swoistą lukę w moim życiu, oraz to co powyżej, chętnie poznam jakiegoś dobrego człowieka, który stwierdzi, że jest nam po drodze ;).

Oczywiście przede wszystkim witam wszystkich!

Pozdrawiam :)
pawcio1978
pASzko

Re: Cześć

Post autor: pawcio1978 »

Hejka :-)
rafrac
gimnASjalista

Re: Cześć

Post autor: rafrac »

Hejka. Bardzo dużo rzeczy się zgadza. Sam uwielbiam naturę, uciekłem lata temu z wielkiego miasta (Kraków) w leśną dzicz. Z tymi kajakami to też wyjątkowo trafiłaś. Zrobiłem nawet vloga o wyprawach kajakowych, choć od paru miesięcy nie publikuje kolejnych odcinków z różnych powodów... M. in dlatego że doskonale się w tworzeniu muzyki... i chciałbym zeby w czwartym odcinku już była lepsza.... Ale będą wkrótce kolejne, materiał mam na jeszcze kilkanaście. Na początek Drawa i Piława, czyli można powiedzieć moje okolice. Jak chcesz, to zapraszam na youtuba, jak wpiszesz w wyszukiwarkę "wodny wagabunda" to mnie znajdziesz.
Może napisz cokolwiek na forum, min. 5 postów... jakieś pierdoły, zabawa w skojarzenia itd żeby można było wysłać do Ciebie wiadomość.
Pozdrawiam Ciebie i wszystkich miłośników i miłośniczek przyrody :)
ODPOWIEDZ