Tak ...nie ma to jak fizyczna bliskość której nie trzeba doświadczaćchochol pisze:Witam radośnie sąsiadkę z lubelskiego, w końcu jakieś bliższe regiony
Lachesis witaj,Lachesis pisze:Piękna ani cudowna nie jestem, ale przywitam się: Cześć. Tradycyjne
![]()
Też chyba jestem trochę aspołeczna (w każdym razie mam trudności z nawiązywaniem znajomości).
Witaj Layla, miło cie poznać.Layla pisze:Witaj Aniu
Czy oby na pewno? Czasami dużo emocji (w sensie pozytywnym rzecz jasna) mogą dostarczyć nam i osoby o innym niż my postrzeganiu świata, siebie i innych ludzi.Jestem przekonana że moje życie było by łatwiejsze gdybym mogła je dzielić z kimś takim jak ja. Albo przynajmniej mieć kontakt z ludźmi o takich samych lub podobnych potrzebach.
Nie billard.Snooker.Winkie pisze:Cześć. Jeden z dłuższych wstępów w wątkach powitalnych.![]()
Twój podpis - lubisz billard?
Czy oby na pewno? Czasami dużo emocji (w sensie pozytywnym rzecz jasna) mogą dostarczyć nam i osoby o innym niż my postrzeganiu świata, siebie i innych ludzi.Jestem przekonana że moje życie było by łatwiejsze gdybym mogła je dzielić z kimś takim jak ja. Albo przynajmniej mieć kontakt z ludźmi o takich samych lub podobnych potrzebach.
Czemu?Osoby posiadające inną wizje świata nie wątpliwie budzą wiele emocji. Niestety rzadko są to emocje pozytywne.
E tam, w snookerze nie ma nic trudnegoLayla pisze:Jeszcze co do twojego podpisu... Jak ty się połapałaś w zasadach?Dla mnie osobiście czarna magia, wiecznie mi się wszystko plącze, może dlatego wolę billard