Cześć wszystkim, jestem Paweł, mam 23 lata, mieszkam w Jaworznie (woj. śląskie). Zarejestrowałem się na forum jakiś czas temu, ale dopiero teraz odważyłem się cokolwiek o sobie napisać. Wielu z Was wkrótce napisze, że nie jestem typowem "as-em", wielu może mnie zbluzgać, odtrącić, spalić na stosie. Haters gonna hate jak to mówią.
Więc o co tak naprawdę chodzi? Jestem zwyczajnym człowiekiem. Nie umiem się określić czy jestem choć trochę aseksualistą. Chciałem zobaczyć jak piszą, jak żyją, jak opisują siebie prawdziwi aseksualiści, których zapewne na tym forum jest pełno (pozdrawiam ich i podziwiam, wiem że może nie być Wam łatwo na co dzień). Poznanie tego środowiska na pewno pomoże mi uzmysłowić, dlaczego i czy warto "zostać" asem (o ile coś takiego istnieje, bo to zapewne nie jest tak *pstryk* i już należę do tej grupy ludzi). Zamierzam tutaj odpowiedzieć na wszystkie pytania (szczerze, jestem dorosły - nie bawię się w zatajanie prawdy, oszukiwanie i tego samego liczę od pozostałych) i postarać z ukazaniem jakim człowiekiem jestem i czego chcę. Czy w ogóle czegoś chcę...
Tak więc witam wszystkich, czy to z Mazur, czy z Karkonoszy, czy imigrantów, czy emigrantów