Mam 39 lat i jestem z Łodzi. Obecnie zaczynam życie od zera, ale mnie to w sumie nie przeraża. Znajomi ze szkoły porozchodzili się, pozakładali rodziny. Przez ostatnie 4 lata moje życie zdominowała praca. Żeby utrzymać wynajęte mieszkanie pracowałam jako sprzedawca Allegro (w sumie lubię taką pracę), a po godzinach jako korepetytor matematyki (też lubię tą pracę bo pomimo wrodzonej małomówności posiadam umiejętności dydaktyczne na polu nauk ścisłych). Małe dzieci wprawiają mnie w zakłopotanie, bo nie potrafię się z nimi obchodzić. Nie potrafię im organizować czasu. Ale z młodzieżą na poziomie LO raczej sobie radzę. Dlatego lubię korepetycje. Szkoda, że już w tym sezonie się kończą. Moi maturzyści zdadzą maturę (co do tego jestem pewna) i znów nie będę miała z kim się spotkać.
Nie posiadam telewizora. Lubię działać. Lubię coś robić. Chętnie gram w ping ponga (ale bez zasad sportowych - ot tak, by sobie trochę pobiegać).
Kocham konie i marzy mi się praca przy nich. Ale ktoś powiedział mi, że to "hermetyczny świat" i nie można się do niego dostać

Kiedyś bardzo kochałam rysować i fotografować przyrodę. Później niestety wpadłam zawodowo w księgowość, kadry, a potem w sprzedaż Allegro. Zabrakło czasu dla siebie i swoje zainteresowania.
Interesuję się roślinami. Od dziecka mam ich dużo przy sobie. Kocham koty (choć nie mam żadnego bo wynajmuję mieszkanie).
Ogólnie - kocham zwierzęta, rośliny, przyrodę jako taką. Ludziom staram się pomagać. O ile potrafię. Zaglądam czasem do książek psychologicznych i rozwojowych. Medytuję (ale raczej niezbyt regularnie).
Szukam ludzi o podobnym podejściu do życia.
Orientacja - całkowity As (męczy mnie gadanie o seksie, atrakcyjności seksualnej czy innych sprawach tego typu).
Liczę się z tym, że Łódź nie jest miejscem dla mnie i coraz większą mam ochotę wsiąść w samochód i pojeździć po kraju. Dawno nie wyjechałam nigdzie z tego blokowiska. A uwielbiam przestrzeń, rozświetlone pola...
Przepraszam za to, że tak się rozpisałam.
Pozdrawiam Was serdecznie!
snowleo
Nikogo w życiu nigdy nie udawałam. Zawsze staram się być szczera i być sobą.