Nie smutaj dam Ci ciastkoWyzwoolona pisze:WIedziałamKeri pisze:A jak!![]()
Ps: Droczę się![]()
PS: Ja też

Jesteś dla dziewczyn poszukujących tutaj cennym nabytkiem

Nie smutaj dam Ci ciastkoWyzwoolona pisze:WIedziałamKeri pisze:A jak!![]()
PS: Ja też
Dzięki, od razu dzień wydaje się być lepszyKeri pisze:Nie smutaj dam Ci ciastkoWyzwoolona pisze:WIedziałamKeri pisze:A jak!![]()
PS: Ja też![]()
![]()
Keri pisze:Nie smutaj dam Ci ciastkoWyzwoolona pisze:WIedziałamKeri pisze:A jak!![]()
PS: Ja też![]()
![]()
Jesteś dla dziewczyn poszukujących tutaj cennym nabytkiem![]()
Ocenę pozostaw nam, kobitkomPawel90 pisze:
Wszystko się okaże czy będę taki cenny czy też nie
Czyli wyszło Szydło z workaWyzwoolona pisze:Ocenę pozostaw nam, kobitkomPawel90 pisze:
Wszystko się okaże czy będę taki cenny czy też nie![]()
![]()
Chyba idzie to w dwie stronyKeri pisze:Czyli wyszło Szydło z workaWyzwoolona pisze:Ocenę pozostaw nam, kobitkomPawel90 pisze:
Wszystko się okaże czy będę taki cenny czy też nie![]()
![]()
![]()
Kto kogo wybiera
No ba! Zazdroszczę mu troszku bo ja nie maiłemzazu24 pisze:Paweł, już w samym wątku powitalnym masz takie branie, że aż strach pomyśleć, co będzie dalej
Dobra dobra, wyczuwam tu delikatny podtekst żeby odkopać jakiś Twój tematKeri pisze:Więc teraz autor wątku musi się pilnować
No ba! Zazdroszczę mu troszku bo ja nie maiłemzazu24 pisze:Paweł, już w samym wątku powitalnym masz takie branie, że aż strach pomyśleć, co będzie dalejA na poważnie to dobrze xD
zazu24 pisze:Paweł, już w samym wątku powitalnym masz takie branie, że aż strach pomyśleć, co będzie dalej
Nie strasz, tylko opowiadaj!Pawel90 pisze:To co będzie jak się trochę więcej o mnie dowiecie![]()
![]()
![]()
![]()
Teraz to nie masz wyjścia, życiorys i 3 zdjęciaPawel90 pisze:zazu24 pisze:Paweł, już w samym wątku powitalnym masz takie branie, że aż strach pomyśleć, co będzie dalej
![]()
aż sam jestem ciekawy jak to się dalej potoczy
Skoro na samo "cześć" tyle reakcji
To co będzie jak się trochę więcej o mnie dowiecie
![]()
![]()
![]()
![]()
Żadne podtekstyWyzwoolona pisze:Teraz to nie masz wyjścia, życiorys i 3 zdjęciaPawel90 pisze:zazu24 pisze:Paweł, już w samym wątku powitalnym masz takie branie, że aż strach pomyśleć, co będzie dalej
![]()
aż sam jestem ciekawy jak to się dalej potoczy
Skoro na samo "cześć" tyle reakcji
To co będzie jak się trochę więcej o mnie dowiecie
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nie no klaty nieKeri pisze:
Żadne podtekstyBo widzę, ze jakieś fluidy wam tu wysyła xD