Wyzwoolona pisze:Za wysokie progi chyba Keri się ucieszy
YYY Ucieszę? Ja se jajca robię Jakbym myślał o ustatkowaniu to bym miał stos ogłoszeń w odpowiednim dziale
Ja to Geodeta jestem xD Jak dokończę mgr to zrobię po na projektanta stawów i będę meliorant xD Pisałem wiersze, edytuję mangi Myślę o kupnie gitary i graniu
No i mnie możesz zobaczyć w dziale zdjęć profil FB podałem
Wyzwoolona pisze:Za wysokie progi chyba Keri się ucieszy
YYY Ucieszę? Ja se jajca robię Jakbym myślał o ustatkowaniu to bym miał stos ogłoszeń w odpowiednim dziale
Ja to Geodeta jestem xD Jak dokończę mgr to zrobię po na projektanta stawów i będę meliorant xD Pisałem wiersze, edytuję mangi Myślę o kupnie gitary i graniu
No i mnie możesz zobaczyć w dziale zdjęć profil FB podałem
To moje CV Hahahah xD
Oj przecież ja też żartuję XD
Ja BYŁAM pracownikiem służby zdrowia, mam wykształcenie średnie, idealny materiał na żonę postawiłam sobie cel życiowy-zostać biznesłumen bez wykształcenia Póki co idzie marnie
I dodam, że nie mam sprecyzowanych zainteresowań życiowy przegryw.
"...i niech będzie przeklęta wiedźma co uszyła życie..."
Poczekaj, poczekaj, może kiedyś Cię w tej Łodzi znajdę
Nie uważam, że wykształcenie itp. świadczy o tym czy ktoś jest dobrym materiałem na żonę/męża. Po prostu pierdzielę od rzeczy, żeby temat podtrzymać i ukazać Wam jaką mądrą i zdolną macie koleżankę
EDIT.
Wyczaiłam Cię na fejsie i masz przechlapane
Wyzwoolona pisze:Poczekaj, poczekaj, może kiedyś Cię w tej Łodzi znajdę
Nie uważam, że wykształcenie itp. świadczy o tym czy ktoś jest dobrym materiałem na żonę/męża. Po prostu pierdzielę od rzeczy, żeby temat podtrzymać i ukazać Wam jaką mądrą i zdolną macie koleżankę
EDIT.
A ja w grupce tlumaczacej mam zonke corcie i syna xD Tylko sprobuj Zonka ma duzo gryzacych fretek
Ja to sklepy odwiedzam wiec moge spac spokojnie xD
Wyzwoolona pisze:Poczekaj, poczekaj, może kiedyś Cię w tej Łodzi znajdę
EDIT.
A ja w grupce tlumaczacej mam zonke corcie i syna xD Tylko sprobuj Zonka ma duzo gryzacych fretek
Ja to sklepy odwiedzam wiec moge spac spokojnie xD
O jak ja lubię takie stworzonka ja się z nimi zaprzyjaźnię
Mieszkam nieopodal dużej galerii handlowej więc większa szansa, że Cię spotkam hu hu hu