Ja w sumie też zachwycona tym odcinkiem 7 metrów pod ziemią nie byłam. Jest sporo różnych kwestii z którymi się nie zgadzałam ale przynajmniej pojęcie aseksualizmu mogło dotrzeć do większej grupy odbiorców.
Tak jak pisałam już we wcześniejszym komentarzu już od paru dobrych lat wiem że z moją strefą seksualną coś nie tak, ale jakoś wcześniej nie czułam potrzeby poszukania osób takich jak ja.
Przez pewien czas myślałam że może jestem les - bo z facetami mi nie wychodziło. Przynajmniej w sensie jak miało dojść do czegoś więcej
W końcu stwierdziłam że po prostu nie mam ochoty na seks ani z kobietami ani z facetami.
A coś więcej o mnie - kobieta, 30 na karku, choć czuję się dużo, dużo młodziej. Zafascynowana górami, choć morze i mazury też mają swój urok. Moim marzeniem jest dłuższa wycieczka do Norwegii, tak żeby trochę pozwiedzać i nasycić oczy widokami
Uwielbiam placki ziemniaczane.
Uwielbiam fotografię makro - przez spory okres czasu moimi modelami były robaczki, kwiatuszki i inne maluchy. Niestety ostatnio nie mam czym się bawić, bo sprzęt mi padł.
Lubię się czasami wciągnąć w jakiś serial.