Ile w tobie kobiety? Ile w tobie mężczyzny?
Re: Ile w tobie kobiety? Ile w tobie mężczyzny?
1. Prawdopodobnie jesteś facetem lub nietypową mentalnie kobietą. Dobrze radzisz sobie w terenie, potrafisz całkiem nieźle analizować sytuację i słabo ogarniasz kilka wątków jednocześnie. Słabiej też znasz się na kolorach i modzie, za to lubisz ostrzejsze dowcipy. Masz smykałkę do majsterkowania.
2. Twoja męskość została obroniona. Jesteś facetem i każdy to wie. Potrafisz się zachować w sytuacji wymagającej szybkiej i odważnej decyzji, jak również w sytuacji, gdy trzeba dłużej poplanować i zdać się na opinie innych. Dobrze dogadujesz się z kobietami i możesz stanowić dla nich wyzwanie, bo nie tak łatwo potrafią wydedukować, o co Ci chodzi.
*1. Dobrze radzisz sobie w terenie, słabiej znasz się na kolorach, lubisz ostrzejsze dowcipy - dziwne, bo odpowiedziałam zupełnie odwrotnie. Mało miarodajne te testy.
2. Twoja męskość została obroniona. Jesteś facetem i każdy to wie. Potrafisz się zachować w sytuacji wymagającej szybkiej i odważnej decyzji, jak również w sytuacji, gdy trzeba dłużej poplanować i zdać się na opinie innych. Dobrze dogadujesz się z kobietami i możesz stanowić dla nich wyzwanie, bo nie tak łatwo potrafią wydedukować, o co Ci chodzi.
*1. Dobrze radzisz sobie w terenie, słabiej znasz się na kolorach, lubisz ostrzejsze dowcipy - dziwne, bo odpowiedziałam zupełnie odwrotnie. Mało miarodajne te testy.
Z tym testem jest coś nie tak
Rozwiązałam go najpierw ja, później dałam koledze. Każdemu wychodzi ten sam wynik.

Coś się kończy, coś się zaczyna...
Też tak myślę. Zrobiłem na dwa różne sposoby i za każdym razem wyszło mi to samo.
Człowiek-Redaktor czyli mój fanpage
Mi wyszło w pierwszym:
Stuprocentowa z Ciebie babeczka
Masz mnóstwo żeńskich cech charakteru i damską mentalność. Dobrze radzisz sobie w kontakcie z dziećmi, które zwykle za Tobą przepadają. Całkiem dobrze poruszasz się w świecie trendów i mody. Nieźle czujesz się w galeriach handlowych
Życie czasem Cię przerasta i wtedy szukasz męskiego oparcia, ale sama też całkiem dobrze dajesz sobie radę.
A w drugim:
Męski gość w łagodnej wersji
Twoja męskość została obroniona. Jesteś facetem i każdy to wie. Potrafisz się zachować w sytuacji wymagającej szybkiej i odważnej decyzji, jak również w sytuacji, gdy trzeba dłużej poplanować i zdać się na opinie innych. Dobrze dogadujesz się z kobietami i możesz stanowić dla nich wyzwanie, bo nie tak łatwo potrafią wydedukować, o co Ci chodzi.
W tym drugim przypadku chyba faktycznie wielu osobom wychodzi to samo.
Stuprocentowa z Ciebie babeczka
Masz mnóstwo żeńskich cech charakteru i damską mentalność. Dobrze radzisz sobie w kontakcie z dziećmi, które zwykle za Tobą przepadają. Całkiem dobrze poruszasz się w świecie trendów i mody. Nieźle czujesz się w galeriach handlowych

A w drugim:
Twoja męskość została obroniona. Jesteś facetem i każdy to wie. Potrafisz się zachować w sytuacji wymagającej szybkiej i odważnej decyzji, jak również w sytuacji, gdy trzeba dłużej poplanować i zdać się na opinie innych. Dobrze dogadujesz się z kobietami i możesz stanowić dla nich wyzwanie, bo nie tak łatwo potrafią wydedukować, o co Ci chodzi.
W tym drugim przypadku chyba faktycznie wielu osobom wychodzi to samo.

Mi wyszło że jestem stuprocentową kobietą, co nie dziwi mnie wcale.
W pierwszym:
W drugim:

Kobiecych cech u Ciebie jak na lekarstwo
Prawdopodobnie jesteś facetem lub nietypową mentalnie kobietą. Dobrze radzisz sobie w terenie, potrafisz całkiem nieźle analizować sytuację i słabo ogarniasz kilka wątków jednocześnie. Słabiej też znasz się na kolorach i modzie, za to lubisz ostrzejsze dowcipy. Masz smykałkę do majsterkowania.
W drugim:

1.Kobiecych cech u Ciebie jak na lekarstwo
2.Męski gość w łagodnej wersji.
PS.Jestem kobietą
2.Męski gość w łagodnej wersji.
PS.Jestem kobietą