OczywiścieLayla pisze:Nie wiedziałam ale już wiem. W najbliższym czasie się w taki zaopatrzę. Wicherku możesz powiedzieć gdzie zakupiłaś swój?
A to ciekawe, bo podobno według Ciebie, greye, demi i semi to nie asy...Winkie pisze:Uważam, że pomysł z obrączką jest nietrafiony ponieważ to, że pierścień jest koloru czarnego nie oddaje jeszcze jakiego to "typu aseksualizmu" dana osoba jest, a więc postulowałabym tu łączenie kolorów - czarny z szarym ("grey"), czarny z białym ("demi"), czarny z czerwonym ("semi"). Doczepiane do obrączki - serduszko dla romantycznego ASa, kłóteczka dla aromantycznego ASa. To by może mniej wprowadzało przypadkowych zainteresowanych w błąd.
Och tak, zapomniałam dodać specjalną emotkę na końcu swej wypowiedzi, abyś wychwyciła jej sens.Layla pisze:A to ciekawe, bo podobno według Ciebie, greye, demi i semi to nie asy...Winkie pisze:Uważam, że pomysł z obrączką jest nietrafiony ponieważ to, że pierścień jest koloru czarnego nie oddaje jeszcze jakiego to "typu aseksualizmu" dana osoba jest, a więc postulowałabym tu łączenie kolorów - czarny z szarym ("grey"), czarny z białym ("demi"), czarny z czerwonym ("semi"). Doczepiane do obrączki - serduszko dla romantycznego ASa, kłódeczka dla aromantycznego ASa. To by może mniej wprowadzało przypadkowych zainteresowanych w błąd.
Raczej emotka "od" Layli, nie "u" Layli.dimgraf pisze:Widać Tobie emotka u Layli nie wystarczyła
Et, trochę inwencji - z modeliny sobie zrób. Tudzież weź uszczelkę koloru czarnego, tyle że tu problem byłby tu z dopasowaniem ponieważ w grę wchodziłaby ta szersza.dimgraf pisze:A ja osobiście rozważam zakup znalazłem kilka które mnie się podobają ale chce jeszcze rozejrzeć się po mieście nim zamówię na allegro, bo szkoda mi kasy na koszty przesyłki.
Chyba ciężko będzie znaleźć coś na mieście. Szukałam jakiś czas temu w wielu sklepach i na straganach i nic takiego nie mieli. Nie licząc czarnych kiczowatych pierścionków z plastiku.dimgraf pisze:A ja osobiście rozważam zakup znalazłem kilka które mnie się podobają ale chce jeszcze rozejrzeć się po mieście nim zamówię na allegro, bo szkoda mi kasy na koszty przesyłki.
Noc Kairu jest śliczna - ma takie złote drobinki, które wyglądają jak gwiazdkiurtika pisze:Oprócz wspomnianego już wcześniej czarnego pierścionka ze stali nierdzewnej, posiadam jeszcze dwa inne czarne: hematyt i noc Kairu (to odmiana onyksu).Wyglądają tak:KLIK