Podrywają mnie mocno podstarzali panowie ( wgl to lol o.O ). Opowiem w skrócie kilka takich sytuacji. Np ostatnia, z mojej podróży do Warszawy. Do busa wsiadł taki rozgadany Ukrainiec ( po 50tce )i całą drogę gadał, a darł się przy tym na cały regulator

Nie rozumiem, czemu woleli takie brzydkie, grube, bezpłciowe i jeszcze źle ubrane coś jak ja i jeszcze mnie za to chwalili

Albo jakiś rok temu na dworcu autobusowym przysiadł się do mnie... jakiś inny Ukrainiec, bo chciał sprzedać telefon. Ale zaczęliśmy rozmawiać na temat jego kraju, że byłam tam kilka razy i mi się podobało. I w pewnym momencie ów nieznajomy... zaprosił mnie do toalety na seks

Inna podobna sytuacja w podróży - siedzę sama koło okna i jadę autobusem. Kierowca zrobił przerwę 10minutową. Wróciłam na swoje miejsce a po chwili przysiadł się do mnie jakiś pijany chłopak. Z sylwetki było widać, że wysportowany i szczupły. I nagle zaczął mnie po chamsku podrywać, całować w rękę

W pewnym momencie patrzę na jego twarz... i to nie był młody chłopak... a bardzo stary, bo po 60tce conajmniej. Zaczepiał innych pasażerów, więc kierowca się zatrzymał na najbliższym postoju i wezwał policję i amanta zabrali.
Albo jeszcze kiedy indziej w podróży. Niedaleko od miejsca, w którym wsiadłam, zabrał się też starszy pan z dwiema laskami i całą drogę gadał z kierowcą. Potem w drodze powrotnej, znowu jechał tym samym busem, co ja. Zapytał na wejściu : "Kto chciałby pogawędzić z brzuchomówcą ?" Ale nikt się nie odezwał. A znając swoje szczęście, skuliłam się w siedzeniu, żeby tylko mnie nie zauważył. Koło mnie siedziała ładna młoda dziewczyna. Dziadek zaczął się rozglądać po busie... i zatrzymał się koło mojego siedzenia. Przeprosił tą dziewczynę i usiadł koło mnie. Podróż trwała 2,5 godziny, więc opowiedział mi cały swój życiorys i klika wierszy na podryw. Dziadek wiekowy, bo 80lat

Albo ten pan, dla którego teraz pracuję, to mówi, że jak mnie widzi, to "budzi się w nim prawdziwy mężczyzna" a kiedyś proponował mi figo-fago

Albo taki pijaczek z pewnej wioski ( 50 lat ), powiedział mi, że bardzo mnie lubi, a na koniec wyznał miłość

Nie wiem, co mam robić w takich sytuacjach. Nie rozumiem, dlaczego te dziadki nie wybierają tych ładnych dziewczyn i je przeganiają, tylko gadają z takim nieciekawym cudadłem jak ja

Żeby to był jakiś młody przystojny chłopak, to jeszcze ok, byłoby to do zniesienia, ale to sami podstarzali panowie minimum 50 + lat ! I wszyscy seksualni !