Wreszcie jakoś zarabiam. Po latach oscylacji dookoła najniższej krajowej ujrzałam 4, a raz nawet 5 z przodu netto
Poczucie bezpieczeństwa finansowego wywindowało chwilowo do góry - aż poszłam zrobić zakupy w biedrze, bez kartki.
Libra pisze: ↑23 wrz 2020, 22:07
Wreszcie jakoś zarabiam. Po latach oscylacji dookoła najniższej krajowej ujrzałam 4, a raz nawet 5 z przodu netto
Poczucie bezpieczeństwa finansowego wywindowało chwilowo do góry - aż poszłam zrobić zakupy w biedrze, bez kartki.
Brawo! Co to za praca?
Zanim potępisz człowieka za jego inność,
zdefiniuj wpierw, czym jest normalność i pokaż,
jak sam zgodnie z nią żyjesz.
Małgorzata95 pisze: ↑24 wrz 2020, 08:57
Brawo! Co to za praca?
to 4 prace Jedna bazowa i 3 dorywcze na umowy o dzieło(pisanie tekstów dla agencji pozycjonerskich, wstawianie produktów do sklepów internetowych wystawianie aukcji na allegro...). Hajs się zgadza, tylko czasu mało.
konijn pisze: ↑17 gru 2020, 21:16
...bo po raz pierwszy samodzielnie upiekłem bułki, mała rzecz a cieszy
U mnie było podobnie, tylko zamiast bułek zrobiłem jajecznicę. Mniam.
Edit, żeby nie robić posta pod postem:
Dwa dni temu, w dniu swoich 28 urodzin, po 9 długich latach ukończyłem zaległą, ostatnią grę komputerową z listy tytułów, które chciałem przejść. Jako gracz czuję się spełniony i szczęśliwy. Życie jest wspaniałe!
Ja jestem hepi, bo marzyłam o weekendzie tylko dla siebie, ale ilekroć sugerowałam to chłopu, to źle to odbierał.
Z pomocą przyszła premiera Cyberpunk! Przyjedzie chyba dopiero jak przejdzie
Nie wiem jak działają awatary więc jak coś ukradłam to przepraszam
“Science is similarly interpreted, as a new language through which man has tried to explore himself and nature; and a similar conclusion is reached, that once again man attributed to abstractions an independent existence."