A borze sosnowy uchowaj!AjuxAmst pisze: ↑16 cze 2020, 10:46Może jesteś katoliczką chociaż ? To ja bym cię lubił już. I ty miałabyś już powód.Anusia Borzobohata pisze: ↑19 sie 2019, 20:20 Im dłużej wczytuję się w ten wątek, tym bardziej dochodzę do wniosku, że wbrew temu co mi się niegdyś wydawało, ja chyba jednak siebie nie lubię, bo nie potrafię wymienić ani jednej cechy![]()
3 rzeczy, za które siebie lubię :)
- Anusia Borzobohata
- mASełko
Re: 3 rzeczy, za które siebie lubię :)
Hmmm lubię siebie za:
1) bycie empatyczna
2) ufna
3) pomocną

1) bycie empatyczna
2) ufna
3) pomocną

Jest dobrze, póki jest tętno. A jak go nie ma, to też jest dobrze. Bo jest spokój.
AnusiuAnusia Borzobohata pisze: ↑25 wrz 2020, 19:03A borze sosnowy uchowaj!AjuxAmst pisze: ↑16 cze 2020, 10:46Może jesteś katoliczką chociaż ? To ja bym cię lubił już. I ty miałabyś już powód.Anusia Borzobohata pisze: ↑19 sie 2019, 20:20 Im dłużej wczytuję się w ten wątek, tym bardziej dochodzę do wniosku, że wbrew temu co mi się niegdyś wydawało, ja chyba jednak siebie nie lubię, bo nie potrafię wymienić ani jednej cechy![]()

What's mooo?
Ja siebie za:
1. Fantastyczny gust, jeśli chodzi o ubrania
2. Jestem dosyć kreatywna, i dość dobrze mi ta kreatywność wychodzi (choć może być dużo lepiej)
3. Mam determinację i inkwizytywność
1. Fantastyczny gust, jeśli chodzi o ubrania

2. Jestem dosyć kreatywna, i dość dobrze mi ta kreatywność wychodzi (choć może być dużo lepiej)
3. Mam determinację i inkwizytywność

Nie wiem jak działają awatary więc jak coś ukradłam to przepraszam
“Science is similarly interpreted, as a new language through which man has tried to explore himself and nature; and a similar conclusion is reached, that once again man attributed to abstractions an independent existence."
“Science is similarly interpreted, as a new language through which man has tried to explore himself and nature; and a similar conclusion is reached, that once again man attributed to abstractions an independent existence."
Lubię siebie za to, że:
-jestem szczerą osobą
- jestem cierpliwa
- za swój styl ubierania się
-jestem szczerą osobą
- jestem cierpliwa
- za swój styl ubierania się

1. Roztrzepanie (bo czasem się w życiu przydaje)
2. Umiejętność szybkiego czytania (bo uwielbiam książki)
3. Fantazję
2. Umiejętność szybkiego czytania (bo uwielbiam książki)
3. Fantazję