Drogi uzytkowniku , jesli czujesz , ze musisz pogadac o wszystkim i o niczym, a nie chcesz urazic nikogo swym gadulstwem i odstepstwem od tematu, przybadz prosze na ta najczarniejsza strone forum i wyzyj sie.
Mozna pisac o mydle , trzaskaniu drzwiami, smieciarce za oknem , sylabizowac , kropkowac , pisac bez ladu i skladu.Przypuszczam , ze gadka mimo konkretow kleic sie bedzie az milo , bo znajdujemy sie przeciez w doborowym towarzystwie.Pozdrawiam!
Nie klei sie -trudno, sama se popisze o piwerdolach.
Ciekawa rzecz dzis znalazlam w sieci wielkiej i pieknej jak swiat http://www.zanim.napiszesz.prv.pl/
buhahaha....
Dobra stronka .
O mydle i powidle tudzież innych pierdołach pogadam jednak trochę później, bo teraz muszę wejść na dach i sprawdzić czy zimę przetrzyma .
P.S. Jak nie będzie mnie wieczorem to znaczy, że zwiało mnie z dachu .
Mydlo sie skonczylo , czas udac sie na zakupy.Nienawidze robic zakupow , zwlaszcza w super -*** -hiper- marketach.Rodziny z dziecmi , babciami i dziadkami smetnie przewalajace sie posrod regalow, grrrrr
To nie galeria tylko sklep, jak czegos mi w zyciu brak to ide i kupuje , a nie podziwiam puszki z fasolka i plyny do mycia garow godzinami , blokujac przejscie.
Mi sie podobaja te mikroskopijne kolby kukurydzy, ale rownie dobrze moge je zabrac do domu i wpatrywac sie w nie kiedy tylko zapragne, po co robic to w sklepie, to zbyt intymna sytuacja
Ciesze sie , ze sie na cos przydalam.Mam nadzieje , ze tu nie bedzie nikomu przeszkadzalo male odstepstwo od tematu
Papryczki to totalny hardcore!nie dosc ze zachwycaja forma to jeszcze ten kolor..mmmmm....
Widzialam kiedys marynowane jaja, ciekawe jak to smakuje
Zeby bylo zabawniej , sloj wypelniony tym specyficznym jak sadze przysmakiem stal na barze.Nie wiem czy po wiekszym "spozyciu%" mialabym ochote patrzec na cos takiego a co dopiero jesc
To jest pewnie wyrafinowana forma psychicznego znecania sie nad klientem , tak samo jak wywieszanie na drzwiach do toalety karteczki "nieczynne - awaria"
Bachanalia 2006 Zielona Góra.Srednia dlugosc kolejki po piwo w sklepach sieci "Zabka" w obrebie Palmiarni(gdzie odbywaly sie koncerty)-5m.Ilosc toalet Toi -Toi 6-7.A we wszystkich okolicznych knajpach dostep do wc zamkniety