Słomiany Zapał pisze:
Do boju Skąd wiesz, może się poszczęści. Lzzy to ta wokalistka z Halestorm? Dobrze kojarzę? Ładna dziewczyna.
Tak, tyle że Lzzy często zmienia kolor włosów, w moim odczuciu w brązowych było jej najlepiej Swoją droga Halestorm jest jednym z ulubionych zespołów.
Do boju nie ruszam, wiem jak to ze mną jest.
Stresik? Tak patrzę na nią... Jestem facetem... Co w niej ładnego jest? Ot średnia dziewczyna jak dla mnie xD
Gdy czytam posty na tym forum, to myślę, że albo ja z niego "wyrosłam", albo to ono się skończyło i straciło sens. Nawet mi nie jest przykro z tego powodu.
Ogólnie widać, ze forum jakoś się zwinęło. Mało kto się udziela na jakieś ciekawe tematy. Widać euforia z powodu aseksualności i szukania siebie pod tym kątem minęła. Co miało być napisane w tych tematach zostało. teraz jest tylko zbiorem informacji bez żadnych nowości.
Bardziej stało Ci się zbyteczne do dalszego życia. Etap się skończył u Ciebie w jego odwiedzaniu i życiu z nim
Keri pisze:Ogólnie widać, ze forum jakoś się zwinęło. Mało kto się udziela na jakieś ciekawe tematy. Widać euforia z powodu aseksualności i szukania siebie pod tym kątem minęła
bo ileż można ględzić o tym samym ?
Last night I felt
real arms around me.
No hope, no harm,
just another false alarm...
Jest pewnie wielu ludzi, którzy wchodzą (rejestrują) się na forum tylko po to, aby poczytać jego zawartość. Tutaj naprawdę jest mnóstwo ciekawych postów i nie za bardzo nowe osoby mają już o co pytać.
To prawda. A starsi to tylko wchodzą od czasu do czasu się pobawić w zabawy Forum poświęcone jest tylko naszej aseksualności, więc te wszystkie tematy zostały wyczerpane.
Słomiany Zapał pisze:
Do boju Skąd wiesz, może się poszczęści. Lzzy to ta wokalistka z Halestorm? Dobrze kojarzę? Ładna dziewczyna.
Tak, tyle że Lzzy często zmienia kolor włosów, w moim odczuciu w brązowych było jej najlepiej Swoją droga Halestorm jest jednym z ulubionych zespołów.
Do boju nie ruszam, wiem jak to ze mną jest.
Stresik? Tak patrzę na nią... Jestem facetem... Co w niej ładnego jest? Ot średnia dziewczyna jak dla mnie xD
Standardowo przeczekałem Ostatnio widziałem ją i dostrzegłem obrączkę poza ty ja to totalny samotnik.
Nie wiem, co się ze mną dzieje, ale ostatnio szczególnie przy obiedzie mam wrażenie, że mógłbym jeść tylko warzywa i owoce...
Rzekł Jezus: "Bądźcie tymi, którzy przechodzą mimo!"
Ewangelia Tomasza 42
"Dla radowania się i bólu człowiek urodził się na ziemi. Jeśli to rozumiemy dobrze, bezpiecznie przez ten świat idziemy."
William Blake
Heremis87 pisze:
Nie wiem, co się ze mną dzieje, ale ostatnio szczególnie przy obiedzie mam wrażenie, że mógłbym jeść tylko warzywa i owoce...
nadal?
Ja jestem mocno owoco i trawożerna, ale gdy robi się chłodniej, to mam smaka na ciężkie,tłuste, najlepiej smażone i z ciągnącym się serkiem żółtym.
W efekcie (także nastałych chłodów) wyziębiłem sobie chyba ciało, non stop ciało marznie i dreszcze 24 h na dobę, poza tym schudłem, jeszcze 4 kg mniej i będzie niedowaga według mojego BMI. W zasadzie od lata rzadko co jem ciepłe posiłki, najwyżej lekko ciepłe. Teraz stosuję pewne zmiany i piję ciepłe napary. Słowem: nieźle sobie nawywijałem, cały ja
Mimo pogorszenia pogody i zimna, lubię zmianę, jesień ma swój urok, wreszcie zaczynam czytać coś bardziej ambitnego po trwających od dłuższego czasu szaleństwach w kuchni.
Rzekł Jezus: "Bądźcie tymi, którzy przechodzą mimo!"
Ewangelia Tomasza 42
"Dla radowania się i bólu człowiek urodził się na ziemi. Jeśli to rozumiemy dobrze, bezpiecznie przez ten świat idziemy."
William Blake