O ile oczywiście najdzie Cię taka ,,chętka".
Czy chodzi o to, o czym mowa w TYM wątku czy o coś innego?Dexter pisze:Mam problem z wysyłaniem prywatnych wiadomości. Wydaje się że wszystko robię poprawnie ale wiadomość się nie wysyła. Nie bardzo wiem gdzie mam to zgłosić. Do admina na PW nie mogę. Czy jest tu jakiś email służbowy, którego ktoś obsługuje? Pomóżcie proszę.
Nie, to nie ten sam problem, wiadomości, które próbuję wysłać nie trafiają do folderu "do wysłania". Wygląda to tak, że kiedy klikam "wyślij" nie pojawia się komunikat "wiadomość została wysłana" lecz znika odbiorca tzn. pole w którym wpisuję odbiorcę zostaje wyczyszczone. Próbuje wpisywać odbiorcę jeszcze raz i jeszcze raz i nic z tego.urtika pisze: Czy chodzi o to, o czym mowa w TYM wątku czy o coś innego?
Aaa, to wiem o co chodzi. Lepiej znaleźć człowieka do którego chcesz napisać gdzieś na forum (posty, lista osób zarejestrowanych), wejść na profil i stamtąd kliknąć odnośnik "Wyślij prywatną wiadomość". Powinno zadziałać. Daj znać czy pomogło.Dexter pisze:Nie, to nie ten sam problem, wiadomości, które próbuję wysłać nie trafiają do folderu "do wysłania". Wygląda to tak, że kiedy klikam "wyślij" nie pojawia się komunikat "wiadomość została wysłana" lecz znika odbiorca tzn. pole w którym wpisuję odbiorcę zostaje wyczyszczone. Próbuje wpisywać odbiorcę jeszcze raz i jeszcze raz i nic z tego.urtika pisze: Czy chodzi o to, o czym mowa w TYM wątku czy o coś innego?