to bardzo nieprofesjonalne...

poleciłbym zamienić je na "sobie" abo jakoś tak...
po średnim wysiłku znalazłem tę stronę:
http://www.freewebs.com/polskie_sea/archiwum/symbol.htm
bez urazy

Zgadzam się.Czarny pisze:Gdzieś w opisie SEA (w części nie będącej forum) znalazłem słowo "se"
to bardzo nieprofesjonalne...![]()
poleciłbym zamienić je na "sobie" abo jakoś tak...
po średnim wysiłku znalazłem tę stronę:
http://www.freewebs.com/polskie_sea/archiwum/symbol.htm
bez urazy
Mamy. Nie pamiętasz, jak Gizmo zrobiła nową stronę i umieściliśmy ją na serwerze forum? Nawet link na forum jestAgnieszka pisze:Akurat za tę stronę nie odpowiadamy, nawet nie wiem, czy mamy dostęp do tego, co jest zamieszczone na www.freewebs.com/polskie_sea (Ant, mamy?). Jeśli mamy, to może ktoś to poprawi.
Ale strona informacyjna, którą robiła Gizmo, jest na asexuality.org/pl, a ja pytałam o www.freewebs.com/polskie_seaAnt pisze:Mamy. Nie pamiętasz, jak Gizmo zrobiła nową stronę i umieściliśmy ją na serwerze forum? Nawet link na forum jestAgnieszka pisze:Akurat za tę stronę nie odpowiadamy, nawet nie wiem, czy mamy dostęp do tego, co jest zamieszczone na www.freewebs.com/polskie_sea (Ant, mamy?). Jeśli mamy, to może ktoś to poprawi.
to aż chce mi się zrobić coś takiego:kosciol jako instytucja sporo stracil ostatnimi czasy ale to przecierz nie jest tak ze wszyscy klerycy to pedofile lub materialisci bez zmyslow zato z wyostrzonymi prymitywnymi instynktami ...
Moim zdaniem, tekst napisany w miarę poprawnie jest przejrzystszy, łatwiejszy do zrozumienia i bardziej estetyczny. Taki tekst zdecydowanie lepiej się czyta i zachęca do prowadzenia dalszej polemiki i wymiany myśli, niż ten, którego autorowi nie chce się wcisnąć klawisza alt czy shift, czy wstawić przecinka i kropki. Poza tym niechlujstwo w pisaniu to zwykły brak szacunku dla odbiorców.Zdognie z nanjwoymszi baniadmai perzporawdzomyni na bytyrijskch uweniretasytch nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu. Dzijee sie tak datgelo, ze nie czamyty wyszistkch lteir w sołwie, ale cłae sołwa od razu.
Tako rzecze urtika.Zdania rozpoczynaj wielką literą, kończ kropką.
W miarę możliwości używaj przecinków zgodnie z zasadami interpunkcji.
Jeśli masz dysortografię lub dysleksję, korzystaj z narzędzia sprawdzającego pisownię w przeglądarce Firefox lub w edytorze tekstów bądź ze słownika ortograficznego.