Czat

Masz propozycję na ulepszenie forum? Daj nam znać...

pokój ''aseksualni' na czacie

tak
18
72%
nie
3
12%
nie wiem
4
16%
 
Liczba głosów: 25

Salomea

Post autor: Salomea » 20 lip 2008, 19:31

Czat już jest, link jest nawet na tej stronie, spójrz pod napis "Forum Sea" :wink: :lol: Były też jakieś tematy z tym związane, czasami warto skorzystać z opcji "szukaj" :wink:

Edit: połączyłam tematy. :diabel:

xyz123
młodASek
Posty: 22
Rejestracja: 17 lip 2008, 22:24

Post autor: xyz123 » 20 lip 2008, 19:43

oj przepraszam :oops: mi się wydaje, że lepszy jest osobny czat np na jakimś portalu, zawsze ktoś z poza forum może wejśc, a pozatym taki czat i forum bardzo fajnie się uzupełniają (siedziałam troszke w tym ;))

Awatar użytkownika
Agg
mASełko
Posty: 127
Rejestracja: 23 paź 2009, 03:47
Lokalizacja: "z Disneylandu"

Post autor: Agg » 25 paź 2009, 20:03

Hm...czy ten czat to jeszcze w ogole dziala? Bo u mnie to "unable to connect" i dziekujemy bardzo za uwage i proby ;P
Some people just like to watch the world burn.

Agnieszka
ninjAS
Posty: 2626
Rejestracja: 10 sie 2005, 16:38

Post autor: Agnieszka » 25 paź 2009, 21:29

Działa. Może masz z javą coś nie tak.

Awatar użytkownika
Agg
mASełko
Posty: 127
Rejestracja: 23 paź 2009, 03:47
Lokalizacja: "z Disneylandu"

Post autor: Agg » 25 paź 2009, 22:58

Java jest nowa. Ale dla pewnosci zrobilam reinstalke. Nadal ten sam problem. No coz. Moze dlatego chat (podobno) swieci takimi pustkami ;P
Some people just like to watch the world burn.

Awatar użytkownika
Artemis
pASsiFlora
Posty: 1354
Rejestracja: 7 sie 2008, 21:41
Lokalizacja: z miasta

Post autor: Artemis » 25 paź 2009, 23:29

U mnie czat działa. Nie wiem dlaczego :P . Nic nie reinstalowałam. Klika się w run i czeka kilkanaście sekund i już... :). I jak zwykle nikogo nie ma...
Turysta-człowiek pętający się po szlakach w poszukiwaniu jedzeniaObrazek

Awatar użytkownika
Agg
mASełko
Posty: 127
Rejestracja: 23 paź 2009, 03:47
Lokalizacja: "z Disneylandu"

Post autor: Agg » 25 paź 2009, 23:56

Mnie nie ma z wiadomych powodow, tym bardziej glosuje wiec za sb! ;)
Some people just like to watch the world burn.

Agnieszka
ninjAS
Posty: 2626
Rejestracja: 10 sie 2005, 16:38

Post autor: Agnieszka » 26 paź 2009, 08:20

Agg pisze:Java jest nowa. Ale dla pewnosci zrobilam reinstalke. Nadal ten sam problem.
Nawet jeśli Java jest zainstalowana, to niekoniecznie masz włączoną jej obsługę w przeglądarce. Nie wiem, z jakiej przeglądarki korzystasz, ale:

1) jeśli masz FF, to wejdź w Narzędzia -> Opcje -> karta Treść i sprawdź, czy masz zaznaczone "Włącz obsługę języka Java",

2) jeśli masz IE, to wejdź w Narzędzia -> Opcje internetowe -> karta Zaawansowane i sprawdź, czy masz zaznaczoną opcję przy Java.

Jeśli masz Operę, to pewnie też jest tam coś takiego jak Narzędzia, więc poszukaj i sprawdź, czy obsługa Javy jest włączona.

Awatar użytkownika
Blv.
ananAS
Posty: 358
Rejestracja: 2 lut 2008, 17:27
Lokalizacja: Kraków

Post autor: Blv. » 26 paź 2009, 12:50

Operę mam po angielsku, więc nazwy mogą się trochę różnić, ale musisz wejść w Narzędzia -> Opcje -> Zaawansowane -> Zawartość.

Awatar użytkownika
Agg
mASełko
Posty: 127
Rejestracja: 23 paź 2009, 03:47
Lokalizacja: "z Disneylandu"

Post autor: Agg » 27 paź 2009, 00:52

Hm...jakby tu powiedziec...nie jestem komputerowym lamerem ;P
Bardzo rzadko zdarza sie, ze cos "nie smiga" a jesli, to raczej nie mam wiekszych problemow z naprawieniem tego. Oczywistym jest odznaczenie gdzie trzeba i zrobienie wyjatku w zaporze ;P Nigdy w zadnym innym miejscu nie mialam takiego problemu. A tu nie chodzi pod zadna przegladarka. Strange. No coz, uznaje, ze mnie zwyczajnie nie lubi i obrazam sie ! ;P
Some people just like to watch the world burn.

Agnieszka
ninjAS
Posty: 2626
Rejestracja: 10 sie 2005, 16:38

Post autor: Agnieszka » 27 paź 2009, 08:15

No cóż, Twój wybór :P Jeśli mimo wszystko chciałabyś kiedyś dociec, co sprawia, że nie możesz połączyć się z czatem, to zerknij tu:

http://www.wyldryde.org/a/000673.php

A propos tego, że czat Cię nie lubi - jeden z moich wykładowców od języków komputerowych często używał fajnego powiedzonka: "jak coś Państwu nie działa, to nie dlatego, że z komputerem coś jest nie tak, tylko dlatego, że operator d***" :P

No offence oczywiście :D

Awatar użytkownika
Światłona
ASiołek
Posty: 72
Rejestracja: 16 wrz 2009, 21:09
Lokalizacja: Mazowieckie

Post autor: Światłona » 16 cze 2010, 11:28

Agnieszka pisze:
Agg pisze:Java jest nowa. Ale dla pewnosci zrobilam reinstalke. Nadal ten sam problem.
Nawet jeśli Java jest zainstalowana, to niekoniecznie masz włączoną jej obsługę w przeglądarce. Nie wiem, z jakiej przeglądarki korzystasz, ale:

1) jeśli masz FF, to wejdź w Narzędzia -> Opcje -> karta Treść i sprawdź, czy masz zaznaczone "Włącz obsługę języka Java",

2) jeśli masz IE, to wejdź w Narzędzia -> Opcje internetowe -> karta Zaawansowane i sprawdź, czy masz zaznaczoną opcję przy Java.

Jeśli masz Operę, to pewnie też jest tam coś takiego jak Narzędzia, więc poszukaj i sprawdź, czy obsługa Javy jest włączona.


Wszystko ww. mam ok , ale czat i tak nie działa.

Czy korzystacie z pokoju Aseksualni na interii?

vege
and
any alcohol

As C ta kobieta ?
Nie wiadomo, czy się dowieta.

Obrazek

Ant
BażANT
Posty: 6068
Rejestracja: 1 paź 2006, 14:26

Post autor: Ant » 16 cze 2010, 16:46

Nie.
Czczony nie tylko w Chinach

Awatar użytkownika
Martynka_89
ASiołek
Posty: 86
Rejestracja: 14 lip 2008, 09:33
Lokalizacja: opolskie
Kontakt:

Post autor: Martynka_89 » 16 cze 2010, 16:47

Ja korzystam, jest jedna może dwie stałe osoby, które tam przesiadują i utwierdzają, że nie są asami. Reszta wchodzi wychodzi, nic znaczącego. Lub wchodzą ludzie, którzy myślę, że to coś z seksem, a "A" na przodzie już nie widzą. Zdarzają się też wyzwiska, tak jak to miało miejsce niedawno, że jesteśmy nienormalni itd. itp.
"Kochaj całym sercem wszystkich ludzi, bo lepiej mieć w sercu ranę, niż kamień zamiast serca"- Łzy
"Wariat- człowiek o dużej niezależności umysłowej" :) A. Bierce
"Życie nie daje nam tego, co chcemy, tylko to, co dla nas ma."

Awatar użytkownika
Jo
bASałyk
Posty: 731
Rejestracja: 7 lut 2009, 23:07
Lokalizacja: z wlasnego swiata

Post autor: Jo » 26 lip 2010, 20:24

Czy daloby sie zrobic tak, jak to jest na angielskim forum Aven, ze ilosc osob na czacie jest widoczna? To zacheciloby inne osoby do wchodzenia na forum. Nie zawsze chce mi sie wchodzic na czat tylko po to, zeby stwierdzic, ze tam nikogo nie ma.
'Never give up on your adventures and dreams ...'

ODPOWIEDZ