Przez przypadek. W telewizji o tym mówili a ja " o rany to o mnie" i poźniej w Internecie szukałam obl tym informacji, i oto tu jestem .

czuje sie taka wolna wreszcie wiedząc kim jestem . Bo kiedyś nie wiedzialam co mi jest . Myslalam ze nikt tak nie ma. Jak sie zakochałam moglam sobie byc przy tej osobie jako przyjaciółka -nic więcej. Spostrzegłam to,kiedy mialam 12 lat. Kiedy pierwszy raz sie całowałam myslalam"jejuu i to niby takie fajne?mialam sie czuc jakbym sie unosiła a czuje sie jak idiotka,"i marzyłam o tym aby to się skończyło. Jak sie dotykalam z jednym chlopak liem tez mnie to wkurzalo,nudzilo. Ile mozna?czuje do tego wstręt. Nie chce się nawet macać a co dopiero jakbym miała z kims sie kochac. Probowalam sie do tego zmusić sle bylam nieszczęśliwa i swiat byl bez sensu

jak widzę chlopaka"ladny" ale nic więcej,nie czuje żadnego pociągu.. Kiedyś nie wiedzialam o swojej orientacji i czulam sie taka inna,wyobcowana. A jednak coś w tym bylo. Ciesze sie,ze sie odnalazłam i ze nie jestem sama

I jeszcze rzucilam taką mysla ze jestem lesbijka,ale jakoś nie krecily mnie dziewczyny wiec to odpadalo. Gdyby nie telewizja prawdopodobnie nigdy bym nie wiedziala dlaczego nie kreci mnie calowanie sie i inne ***. Mnie brzydzą nawet ludzkie nogi. Czuje do nich obrzydzenie a inni " ale ładne" a mnie brzydzą. To jeszcze bardziej potwierdziło moja tezę,kim jestem. Mam 15lat .

i jak sie dowiedziałam,ze jestem asem,bylo mi lżej.,jakby kamien który mialam na karku od 3lat nareszcie spadl i ogarnelo mna szczęście i tak mi zostalo do dziś.