Gdy ktoś mnie pyta czy wygląd jest ważny, to jesne że odpowiem że nie. Ale szczerze, sama nie wiem z jakiego powodu, otaczam się zawsze pięknymi kobietami - nie wydaje mi się że robię to specjalnie - tak się po prostu dzieje. Mam piękne, zadbane koleżanki, które nie są wcale głupie. Będą kiedyś lekarzami, prawnikami, psycholożkami i zawsze mają swoje zdanie. Bo ja uwielbiam niezależne kobiety, które mają swoje zdanie - a to że one są piękne - to czy to jest moja wina?

Nieważne ile byśmy zaprzeczali, to wygląd zewnętrzny, czyli pierwsze wrażenie, jest jednak bardzo ważne w postrzeganiu innych ludzi. Bo przecież, gdy spotykamy kogoś kto ma brud za poznokciami i tłuste włosy (i jeśli nie jest to nasz mechanik samochodowy

), to przecież coś tam o jakimś "brudasie" przemknie nam przez myśl, nawet jeśli nie powiemy tego na głos (ja powiem

). I jeśli chodzi o facetów to pierwsze na co zwracam uwagę, to to czy jest czysty i czy o siebie dba. Ktoś kto nie dba o siebie nie bedzie też dbał o mnie i naszą znajomość - takie jest moje zdanie.