Unheilig76 zdecydowanie nie ... masowe zwolnienia sama nie śpie po nocach i czekam którego pięknego jesiennego dnia moja przełożona powie mi, że mam się spakować bo niestety nie mogą mi przedłużyć umowy... ehhh ciężkie czasy nadeszły na Śląsku
A co Rmfki to kiedyś też nie lubiłam tego radia ale jakoś ostatnio wolę ich niżeli Eskę.
Masowe zwolnienia? Współczuję... Ja przez całą wiosnę przychodziłem do pracy ze świadomością, że mogę dostać wypowiedzenie za to, że ośmieliłem się nie wypowiedzieć nazwy firmy z wielkiej litery.
Jak czegoś bardzo nie lubię to celowo piszę z małej litery.
Jakoś tak smutno się zrobiło, widmo bezrobocia straszy na naszym Śląsku, no to dla poprawy nastroju kawałek pochodzący z czasów naprawdę strasznego bezrobocia, przy którym to dzisiejsze to pikuś.
Lata 90-te i The Bill "Dziki Zachód"
Swoją drogą aktor do końca życia pluł sobie w brodę z powodu decyzji o jednorazowym wynagrodzeniu za tę rolę, choć proponowano mu udział w zyskach z dystrybucji. Nie wierzył w sukces filmu, który stał się ogromnym hitem dopiero w epoce VHS Fani McQueena chcieli obejrzeć debiut swego ulubieńca.
A ja właśnie słucham sąsiada który od 3godzin wierci w ścianie ;( .... eh ale na szczęście zaraz wychodzę z domku na nordik wolking i będę mogła posłuchać lasu
coś na poprawienie nastroju i żeby trochę się pośmiać.... tekst może nie jest ambitny ale za to teledysk ukazuje całą prawdę jak siebie samych widzą mężczyźni
Zaskoczył mnie Blink 182, minęło 8 lat od poprzedniej płyty, słucham "Neighborhoods" i stwierdzam, że zachowali dawną świeżość. Dla mnie mogło być mniej `popowo`, przymykam jednak oko, wsłuchując się w teksty. Na YT ciężko znaleźć, dlatego ze starszych, lepszych kawałków: http://www.youtube.com/watch?v=PYY9nRYam-U
"to, co można twierdzić bez dowodów, można także bez dowodów odrzucić" - Christopher Hitchens