U mnie też jest czasem tydzień z rzędu po 8h dziennie, a czasem tylko 5h w tygodniu i to tylko dlatego, że wydzwaniam każdego dnia i się dopytuję. Jednak praca na etacie ma swoje nieliczne zalety

Skorzystałem z okazji i dorwałem gotową instalację oferowaną przez pewne pismo komputerowe - sam bym sobie z Wordpressem nie dał rady. Niczego wyeksportować nie mogę, bo 1) nie wiem jak, 2) dostęp do czegokolwiek mam tylko taki, że ręcznie wklepuję linki do poszczególnych wpisów.Nightmarine pisze:To najszybciej byłoby wyeksportować zawartość, zainstalować wordpress na nowo i zaimportować z powrotem (skoro już opłaciłeś hosting). Z drugiej strony na darmowym wordpresie też jest sporo bajerów, które do podstawowych zastosowań w zupełności wystarczają. Chociaż tam wyświetlają się czasem reklamy i zdaje się nie można wstawić swoich i na nich zarabiać.
Serio? To jest jeszcze możliwe w dzisiejszych czasach??! Nuda??Indiana pisze:bo umieram z nudów. To już chyba nie jest zwykła nuda, to jest jakaś Nudoida...
Viljar, gdybym tylko mogła, to bym się z Tobą podzieliła, ale zdaję się, że pracujemy w innych branżach (kontrola jakości/laboratorium chemiczne)Viljar pisze:Podzielisz się?
Ja podobnie, nie pamiętam kiedy ostatni raz się do kogoś przytulałam. Nie mam też z kim porozmawiać. Nikogo nie obchodzę. Czuję się bardzo samotna.boluniowa pisze:smutno mi, bo nie mam się do kogo przytulić