Coś się chyba w serwerze sypie, bo jak klikam linki bądź przyciski, to strona niby się ładuje (w pasku adresu widnieje adres ładowanej strony i na karcie jest jej tytuł), lecz zawartość pozostaje
A może złapałem jakiegoś wirusa napisanego przez seksualnych, który nie pozwala spokojnie przeglądać forum?
EDIT:
Co ciekawe, po wysłaniu posta, mimo że zawartość jest taka, jaka była, strona po chwili się sama przeładowuje Jakby tylko nie wyświetlało się to, co ma. Cwani ci seksualni
A może to przeglądarka się sypu sypu. Tylko dziwne, że akurat tutaj i tylko tutaj. Czasem nie mogę przewijać strony. Odświerzenie strony pomaga, choć nie zawsze. Naćpany firefox
Mój internet niczego nie ćpa. Ale za to ja mam nałóg Internetowy. kiedy zepsuje mi się komputer lub Internet, to dopiero widać wyraźnie, jak silny jest ów nałóg.
„Dorosłe dzieci mają żal
Za kiepski przepis na ten świat!
Dorosłe dzieci mają żal
Że ktoś im tyle życia skradł...”
U mnie duszki opanowały klawiaturę, nie działa mi klawisz Alt i nie mam polskich liter. Na szczęście jest program poprawiający błędy, popodkreślał mi on co drugi wyraz. A może to wina sezonu ogórkowego i komputery też chcą mieć trochę urlopu, a może komputery wzięły przykład z lekarzy i pielęgniarek i też postanowiły trochę postrajkować?
DZIEWICA8
"Boże, daj mi pogodę ducha, abym godziła się z tym, czego zmienić nie mogę,
odwagę, abym zmieniała to, co zmienić mogę, i mądrość, abym zawsze potrafiła
odróżnić jedno od drugiego."
DZIEWICA8