Keri pisze: ↑21 sie 2018, 19:37
mi szkoda strzępić język na twoje wnikliwe a błędne analizy mojej osoby
Mówi się "szkoda strzępić ryja".
Nigdzie nie napisałem, że się mną nie interesują kobiety
Pisałeś, że nie masz cech predestynujących do tego, by kobiety się Tobą zainteresowały w dłuższej perspektywie, jak również żeby nawiązać z nimi kontakt (brak inicjatywy). W normalnych okolicznościach bym zacytował, ale tutaj chyba nie jest to potrzebne (wystarczy prześledzić kilka ostatnich postów).
wręcz usłyszałem, że jedna po pijaku by mnie nawet zgwałciła, by mnie odwagę, bo się wstydzi
Czyli nie jest tak źle! No gratuluję powodzenia, jak i wyjścia cało z tej straszliwej opresji, choć nie bardzo wiem co znaczy dalsza część zdania. Musisz pisać poprawną polszczyzną i nie gubić całych wyrazów, a może będziesz lepiej rozumiany.
Czego dotyczą problemy Aseksualnych facetów, ogólnie, nie personalnie, jeśli chodzi o kobiety przy seksualnych facetach.
To aseksualnych czy seksualnych? Znowu wygląda to tak, jakby czegoś Ci zabrakło w zdaniu. Zgadywałbym, że chodziło o jakieś porównanie asów z heterykami, ale nie powiem tego wprost, bo jeszcze mnie posądzisz o dopisywanie historyjek
Keri pisze: ↑21 sie 2018, 19:37Jeśli ktoś myśli, że kobiety to aniołki, dla których przyjazny facet Aseksualny jest atrakcyjny, to jest w błędzie.
To nie ja! Ja tak nie myślałem. Może trochę jak miałem 14 lat, ale to się nie liczy.
Keri pisze: ↑21 sie 2018, 19:37To, że może się podobać fizycznie na początku znajomości i dalej się rozwijać znajomość, to nie jest kwestionowane przeze mnie
Powiem więcej, to niekwestionowanie nie było też kwestionowane przeze mnie. Jednakże twierdziłeś też, że z ciężko masz z tym rozwijaniem znajomości, bo brak libido.
Keri pisze: ↑21 sie 2018, 19:37Aseksualny facet, nie będzie przez swój przypadek okazywał typowego podejścia, że jest napalony na laskę, jemu zależy, podnieca go i tego nie okazuje na różny sposób, a potem nie dąży do zbliżeń i seksu. Nie traktuje jak każdy typowy facet, że jest to jego kobieta, no to sorry.
...taki mamy klimat...? To tym chciałeś powiedzieć?
Brakuje puenty, najlepiej mającej związek z podstawową kwestią, która budziła u mnie wątpliwości, czyli po co taki as, rzekomo aromantyczny, a nawet niech będzie i romantyczny, miałby zwodzić heteryczki budowaniem seksualnego napięcia, wysyłaniem sygnałów i całą tą resztą. Naprawdę bardzo by to pomogło we wzajemnym zrozumieniu. Wysilając dobrą wolę, by z morza sarkazmu znaleźć coś sensownego w tych wywodach, dostrzegam analogię w relacjach asa z aską, oraz heteryka z heteryczką o następującej treści: kobieta nawet będąc aską potrzebuje adoracji, którą łatwiej zapewnić będąc napalonym heterykiem. Nie wnikam czy tak jest, ale to już dałoby się poddać dyskusji, co byłoby tym łatwiejsze, że to forum aseksualistek.
Keri pisze: ↑21 sie 2018, 19:37Jeśli brak ci wiedzy, czego pragną kobiety seksualne od faceta, to chociaż fora z nimi poczytaj.
To te fora mogłyby poczytać mnie
Keri pisze: ↑21 sie 2018, 19:37Jeśli takich podstawowych różnic nie widzisz, jak obie strony działają, reagują i jakie są zasady pomiędzy kobietą i mężczyzną i co ich kręci, no to sorry. Nie ma o czym z tobą w ogóle pisać.
Ale drogi panie, nie o tym chciałem z panem pisać. Jeśli chcesz dowiedzieć się, o czym chciałem pogadać, przeczytaj moje wypowiedzi uważnie i z głębokim namysłem. Nie tak jak dotychczas.
Keri pisze: ↑21 sie 2018, 19:37Bo ja jako Asex z braku pociągu do płci i naturalnej reakcji w stronę kobiet, musiał rówieśników podpatrywać co oni robią i jak się zachowują itd.
Znowu pomieszałeś formy, ale tutaj można się domyślić o co biega. Chyba że jesteś z Ukrainy, wtedy szacun za takie opanowanie naszego trudnego języka (tak sobie teraz pomyślałem, że anglojęzyczni to mają przeyebane w internetowych dyskusjach). Swoją drogą mogę zapytać o te wszystkie kwestie po angielsku, jeśli tak będzie Ci łatwiej się do nich odnieść.
Keri pisze: ↑21 sie 2018, 19:37Bo dla mnie takie zachowania, flirtu, podrywu, wzbudzania zainteresowania i inne elementy były nienaturalne. Nie INSTYNKTOWNE.
A ja znowu powiem, że bycie hetero nie oznacza z góry, że te gierki są naturalne i instynktowne. Instynktowne jest utrzymywanie wzroku na wygodnej dla oczu wysokości biustu, a gierek trzeba się nauczyć.
Keri pisze: ↑21 sie 2018, 19:37I ważna rzecz. ZEJDŹ ze mnie! Ok?
Nie zejdę, tak będę leżał!
Keri pisze: ↑21 sie 2018, 19:37Ty serio czytając dalej twoje posty, bo aż muszę pobieżnie je czytać, bo są tak stekiem bzdur, insynuacji, że je olewam
No widać właśnie, że olewasz, bo coraz bardziej odlatujesz. Zaproponowałbym przeciwną taktykę, gdybym nie zwątpił w jej powodzenie.
Keri pisze: ↑21 sie 2018, 19:37Bo to krótkich moich postów, dobudujesz wręcz książkę na 1000 stron"
Trochę nas przeceniasz: swoją komiczność i moją kreatywność. Nie można przesadzać żartując z czegoś, co już samo w sobie jest żartem.
AliceAce82 pisze: ↑17 sie 2018, 22:11
Masz rację, ja płaciłam, to jest koszmar, zniszczyło to dużą część mojej osoby.
Błona dziewcza nie jest znowu tak dużą częścią...
No dobra, żarty na bok, jak powiedział król Dezmod, gdy wśród uczty goście nagle zaczęli sinieć i umierać. Wychodzę z trybu niepoważnego. Potrafiłabyś jakoś wyjaśnić w jaki sposób było to dla Ciebie niszczycielskie?
AliceAce82 pisze: ↑17 sie 2018, 22:11
Ale odeszłam od tego, co chciałam napisać. Ja się poniekąd podpisuję pod pytaniem, ale ja muszę go poszerzyć o: jak tu poznać JAKIEGOKOLWIEK Asa?
Może poszukaj wśród mężczyzn, którzy z powodu jakiejś przypadłości mają znikomy popęd.