Każdy nowy użytkownik musi się wpisać! No dobra, to tylko żart, ale przedstawcie się.

-
Niedorzeczna
- przedszkolASek
Konto założyłam dzisiaj i idąc za ciosem postanowiłam od razu się przywitać.
Mam na imię Marta, mam 37 lat i jestem z dolnośląskiego (jakieś 100 km od Wrocławia).
Pojawiłam się tu bo chciałabym poznać kogoś z kim będę mogła czuć się szczęśliwa, kogoś kto nie będzie ode mnie oczekiwał i nie będzie mnie przymuszał do tego na co nie mam ochoty (tak mam na myśli seks).
Kogoś kto zrozumie mój lekko ironiczny opis
Proszę Pana...
Czy pobawi się Pan ze mną w dom? Czy pobawi się Pan w mycie kubeczków, parzenie herbaty z cytryną i zapach obiadu?
Czy pobawiłby się Pan ze mną w powroty do domu, który nie jest pustym domem? W czytanie książek w jesienne wieczory, w robienie zakupów, w świeże pranie? Czy pobawiłby się Pan ze mną w przytulanie po pańskich powrotach z pracy? Czy byłby Pan tak miły użyczyć mi kawałka swojego ciała gdzieś w okolicach od gardła do końca żeber, żebym mogla spać bezpiecznie? Czy będzie Pan zły gdy pożyczę na wieczne nieoddanie Pana sweter i będę go tulić, wdychając Pański zapach?
Czy pobawi się Pan ze mną w stymulację intelektu? W filmy zimowym wieczorem?
Czy pobawi się Pan ze mną w przelewanie trosk i radości, w dzień codzienny, ten szary, najbardziej szary ze wszystkich?
Wzięłabym zabawki, zaprosiłabym lale w różowych sukienkach, przygotowałabym wszystko.
Bo chociaż umiem się bawić sama, to może pobawiłby się Pan ze mną?[/color]
-
Kamilos93
- gimnASjalista
Witam, ja też nowy i też Ddolny Śląsk. Powodzenia.
-
krychu_m
- mASełko
Witaj Marta,
Super opis. Bardzo mi się spodobał. Co do mojej zabawy to na razie bawię się tylko w zwykłe rozmowy, co więcej głównie przez internet, ale kto wie może kiedyś sweter pożyczę

Choć szczerze mówiąc lepiej się czuje jednak w bluzach

.
Miłego dnia Marta
-
Niedorzeczna
- przedszkolASek
krychu_m pisze: ↑7 maja 2019, 12:42
Witaj Marta,
Super opis. Bardzo mi się spodobał. Co do mojej zabawy to na razie bawię się tylko w zwykłe rozmowy, co więcej głównie przez internet, ale kto wie może kiedyś sweter pożyczę

Choć szczerze mówiąc lepiej się czuje jednak w bluzach

.
Miłego dnia Marta
Od czegoś trzeba zacząć

Rozmowa na początek to już dużo.
Może być i bluza
Miłego

-
Nemek
- ASiołek
Hej,
Świetny opis, ma w sobie to coś. Cóż, nie jest Panem, ani nie szukam takich zabaw... ale chętnie spróbuję się zapoznać

-
Amico
- starszASek
Cześć. Pieknie napisane. Naprawde ciekawie. Jak bym szukał to bym wbijał na bank.
Szukam przyjaciela...takiego prawdziwego, odezwij się gdziekolwiek jesteś.
-
Niedorzeczna
- przedszkolASek
autor: Niedorzeczna » 19 maja 2019, 10:44
Nemek pisze: ↑9 maja 2019, 19:45
Hej,
Świetny opis, ma w sobie to coś. Cóż, nie jest Panem, ani nie szukam takich zabaw... ale chętnie spróbuję się zapoznać
Dziękuję
Pan i zabawa to taka metafora
Kto nie próbuje, ten nie zyskuje