ASY HETERO romantyczne, ile Was jest na forum? Lista obecności - proszę się wpisywać ;)
-
- starszASek
ASY HETERO romantyczne, ile Was jest na forum? Lista obecności - proszę się wpisywać ;)
Lista obecności TYLKO dla Asów HETERO romantycznych, dlatego proszę o uczciwość!
Sprawdzamy, ile tak naprawdę jest nas na forum.
Tytułem wyjaśnienia asy HETEROromantyczne to asy, które chcą tworzyć trwały związek z płcią przeciwną poprzez tworzenie głębokiej więzi emocjonalnej lecz z wykluczeniem kwestii seksualnych.
3,2,1... Zaczynamy!
Sprawdzamy, ile tak naprawdę jest nas na forum.
Tytułem wyjaśnienia asy HETEROromantyczne to asy, które chcą tworzyć trwały związek z płcią przeciwną poprzez tworzenie głębokiej więzi emocjonalnej lecz z wykluczeniem kwestii seksualnych.
3,2,1... Zaczynamy!
Re: ASY HETERO romantyczne, ile Was jest na forum? Lista obecności - proszę się wpisywać ;)
No ja się wpisuję prawdopodobnie większość asów jest heteroromantycznych, ale pewnie tylko niewielka część się ujawni.
GG: 3498837
Re: ASY HETERO romantyczne, ile Was jest na forum? Lista obecności - proszę się wpisywać ;)
Technicznie się chyba zgadza, ale ja to tak mocno Demi romantic
-
- starszASek
Super chłopaki!
I ja też się tutaj wpisuję
PS. Właśnie nie wiem jak jest z tą heteroromantycznością, czy aby na pewno jesteśmy w większości...
Kochani nie krępujcie się ale wpisujcie
I ja też się tutaj wpisuję
PS. Właśnie nie wiem jak jest z tą heteroromantycznością, czy aby na pewno jesteśmy w większości...
Kochani nie krępujcie się ale wpisujcie
Ja nie nadaję się do żadnych relacji uczuciowych, jestem na to za stary. Nie przeżyłem młodzieńczej miłości, nie byłem tego godny.
Niemniej moja "młodsza", utracona orientacja była zupełnie heteroseksualna, acz związki z kobietami nie były podyktowane jakimś uczuciem, lecz potrzebą bycia docenionym, wynikały z uporczywej samotności.
Niemniej moja "młodsza", utracona orientacja była zupełnie heteroseksualna, acz związki z kobietami nie były podyktowane jakimś uczuciem, lecz potrzebą bycia docenionym, wynikały z uporczywej samotności.
Ja to nawet ślub niedawno wzięłam
-
- starszASek
pingwinka, jeszcze powiedz, że z osobą poznaną na tym forum, to już w ogóle szok i niedowierzanie
Też się dopisuję do listy jako heteroromantyczna aska
Quod scimus, gutta est, ignoramus mare
- malinowa_mamba
- przedszkolASek
Dopisuje się
szanuj szczęście. jest tylko wypożyczone.
i ja, i ja. Hetero, romantyczna, aseksualna. 3 w 1
Jestem bardziej gray niż czysto ace.
Aseksualne spektrum może zawierać w sobie kwestie seksualne w pewnych aspektach.
Aseksualne spektrum może zawierać w sobie kwestie seksualne w pewnych aspektach.
Znajdziesz mnie na serwerze dla Asów: https://discord.com/invite/cNUh7TjEM7
(Serwer Discord - nick Assire)
(Serwer Discord - nick Assire)
Wpisuję się oczywiście
Zawsze znajdzie się odpowiednia filozofia do braku odwagi.
- JoasiaPuch
- gimnASjalista