Heremis87 pisze: ↑19 gru 2021, 21:38
Doszło jeszcze gotowanie i pieczenie, robienie zdjęć florze i faunie, poza tym dietetyka, zielarstwo, w ogóle alternatywne metody leczenia w tym nauki ajurwedy i medycyny chińskiej.
Też mnie interesują alternatywne metody leczenia.A wiecie, że tak naprawdę to są te prawdziwe metody oparte na naturalnym leczeniu a to co teraz ludziom się oferuje w reklamach i gabinetach to jest szkodliwa alternatywa?
"Im bardziej społeczeństwo odchodzi od prawdy, tym bardziej nienawidzi tych, którzy ją głoszą." - George Orwell
Heremis87 pisze: ↑19 gru 2021, 21:38
Doszło jeszcze gotowanie i pieczenie, robienie zdjęć florze i faunie, poza tym dietetyka, zielarstwo, w ogóle alternatywne metody leczenia w tym nauki ajurwedy i medycyny chińskiej.
Też mnie interesują alternatywne metody leczenia.A wiecie, że tak naprawdę to są te prawdziwe metody oparte na naturalnym leczeniu a to co teraz ludziom się oferuje w reklamach i gabinetach to jest szkodliwa alternatywa?
Dokładnie, jesteśmy dziećmi Natury i do niej warto wrócić. Osobiście bardzo zawiodłem się na medycynie akademickiej, 3 lata temu byłem poważne chory i wyszedłem z tego bez pomocy lekarzy, a tylko innym odżywianiem i ziołami. Pozdrowienia
Rzekł Jezus: "Bądźcie tymi, którzy przechodzą mimo!"
Ewangelia Tomasza 42
"Dla radowania się i bólu człowiek urodził się na ziemi. Jeśli to rozumiemy dobrze, bezpiecznie przez ten świat idziemy."
William Blake
Pisanie, rysowanie/szkicowanie, nagrywanie podcastu, moją pasją są również moje psy, z pasją podchodzę do gotowania i... może to zabrzmi dziwnie, ale uwielbiam, po prostu uwielbiam... kosić trawnik