Nie mam zwierząt w domu i nie miałem, poza tymczasową opieką nad psem (wtedy jeszcze szczeniakiem) babci. Jednak jako, że u babci spędzam dużą część dnia, to niejako za członka rodziny uważam Kicię, biało-popielatą kotkę babci. Jest kocią damą o wyjątkowym uroku Chyba głównie dzięki niej polubiłem koty.
A ze zwierząt egzotycznych, to byłoby fajnie kiedyś zobaczyć leniwca lub koalę, kuokę i wombata (torbacze). Są oryginalne i wydają się bardzo sympatyczne.
Jakie są wasze ulubione zwierzęta? Macie jakieś zwierzę w domu?
Re: Jakie są wasze ulubione zwierzęta? Macie jakieś zwierzę w domu?
Lubię bardzo zwierzęta, ale nie mam warunków do ich posiadania i stworzenia im fajnego życia. Myślę, że jednak pies czy kot potrzebują dużej przestrzeni i dom z ogródkiem to jest najlepsza rzecz dla nich. Mam wątpliwości czy takie zwierzę dobrze się będzie czuło w bloku czy kamienicy. Prędzej może jakiś chomik . Co do moich preferencji co do zwierząt to bardziej mnie szczerze mówiac fascynują zwierzęta dzikie niż te udomowione przez człowieka.
Labradory są przekochane Dlatego mam 2
Chciałabym mieć kotka, króliczka lub coś małego, słodkiego, puchatego.
Całe życie marzę o kocie, a dane mi było mieć dotąd trzy psy i trzy chomiki.
Świnkę morską też mógłbym zadomowić - takie fajne dźwięki wydaje
Świnkę morską też mógłbym zadomowić - takie fajne dźwięki wydaje
Ulubionym jest chyba pies. Kiedyś miałam jednego, jak również dwa króliki, świnkę morską, chomiki oraz rybki
Z tym, że nigdy nie miałam więcej niż jednego zwierzęcia na raz (nie licząc dwóch chomików i rybek).
Z tym, że nigdy nie miałam więcej niż jednego zwierzęcia na raz (nie licząc dwóch chomików i rybek).
Uwielbiam koty i mam jednego. Pewnie dlatego się tak dobrze dogadujemy, bo tak, jak i one, lubię chadzać własnymi ścieżkami.
Nr 1 to kot, ale lubię wszystkie zwierzęta w przeciwieństwie do ludzi o których mam coraz gorsze zdanie