Bite me >:3

Każdy nowy użytkownik musi się wpisać! No dobra, to tylko żart, ale przedstawcie się. :)
Awatar użytkownika
Eldritch
przedszkolASek

Bite me >:3

Post autor: Eldritch »

Yoo wszystkim.

As introwertyk wita. Ah! jestem stara mam 35 lat. Jestem dość nieśmiała i skromna. Fu*k, tak mówią o mnie w pracy. Jaka jestem? Jestem chaosem dość kreatywnym. Uwielbiam cringe'owe rzeczy. Jestem gamerem, i tu z jednej strony lubię horrory ale też miłe gierki takie jak Palia gdzie dekoruje swój domek, lubię też Final Fantasy 14, muszę skończyć questy z historią >:D Uwielbiam animacje alternatywne, zwłaszcza te creepy polecam Murder Drones :D, Final Space. Co jeszcze może o mnie dużo powiedzieć? O! Lubię rysować! Lubię malować. Nie żebym to robiła ładnie ale wciąż lubię to. Tak samo jak wyszywanie krzyżykowe. D&D w każdej postaci, filmy (takie jak Vox Machina) ksiażki i gry. uwielbiam to Universum!
Aktywności po za domem: Spacery na minimum 10 km, pływanie, rowery. Ogólnie cieszenie się widokami nie ważne gdzie jestem. (jestem z Warszawy) miasto: Jakie ładne miasto, doceniam architekturę, las? uuu zwierzątka drzewka wszystko. Moje ulubione miejsce na ziemi to Hel, morze piękne o każdej porze roku. Choć jestem ciepłolubna. Zima trochę boli :<

Czego szukam? Szukam związku. Preferencje? Jestem dziewczyną szukam chłopaka. (Boże ale to brzmi) Szukam kogoś kto by ze mną spacerował, cieszył się życiem i oglądał zachody słońca albo gwiazdy. Grał w gry ze mną albo pokazał mi swoje hobby! Szukam kogoś ciepłego z poczuciem humoru.
¯\_(ツ)_/¯
Nautilus1992
ciAStoholik

Re: Bite me >:3

Post autor: Nautilus1992 »

Siemka.
Jeśli w tym wieku dajesz radę robić spacery po 10 kilometrów i do tego pływasz i jeździsz rowerem, to moim zdaniem świetnie się trzymasz. :)
Ze świata D&D zagrywałem się sporo w Baldursy. Podejrzewam, że możesz kojarzyć te gry.
A Hel rzeczywiście jest wyjątkowy. :)
Pozdrowionka
7
Awatar użytkownika
Saphira
młodASek

Post autor: Saphira »

:ciasto: Hej
Znajdziesz mnie na serwerze dla Asów: https://discord.com/invite/cNUh7TjEM7
(Serwer Discord - nick Assire)
Dolly
zarASek

Post autor: Dolly »

Hejka :)
Awatar użytkownika
Oktanowy95
gimnASjalista

Post autor: Oktanowy95 »

Cześć, musisz napisać 5 postów aby móc do ciebie napisać wiadomość. Chętnie bym Cię poznał :)
Awatar użytkownika
Eldritch
przedszkolASek

ok :P to się liczy?
¯\_(ツ)_/¯
Awatar użytkownika
Oktanowy95
gimnASjalista

Post autor: Oktanowy95 »

To dopiero trzeci, po ikonką po lewej masz licznik ;)
Awatar użytkownika
Eldritch
przedszkolASek

Ok zrobione co teraz?
¯\_(ツ)_/¯
ODPOWIEDZ