As introwertyk wita. Ah! jestem stara mam 35 lat. Jestem dość nieśmiała i skromna. Fu*k, tak mówią o mnie w pracy. Jaka jestem? Jestem chaosem dość kreatywnym. Uwielbiam cringe'owe rzeczy. Jestem gamerem, i tu z jednej strony lubię horrory ale też miłe gierki takie jak Palia gdzie dekoruje swój domek, lubię też Final Fantasy 14, muszę skończyć questy z historią >:D Uwielbiam animacje alternatywne, zwłaszcza te creepy polecam Murder Drones

Aktywności po za domem: Spacery na minimum 10 km, pływanie, rowery. Ogólnie cieszenie się widokami nie ważne gdzie jestem. (jestem z Warszawy) miasto: Jakie ładne miasto, doceniam architekturę, las? uuu zwierzątka drzewka wszystko. Moje ulubione miejsce na ziemi to Hel, morze piękne o każdej porze roku. Choć jestem ciepłolubna. Zima trochę boli :<
Czego szukam? Szukam związku. Preferencje? Jestem dziewczyną szukam chłopaka. (Boże ale to brzmi) Szukam kogoś kto by ze mną spacerował, cieszył się życiem i oglądał zachody słońca albo gwiazdy. Grał w gry ze mną albo pokazał mi swoje hobby! Szukam kogoś ciepłego z poczuciem humoru.