Czołem!
-
- gimnASjalista
Czołem!
Siema!
Wpadam, żeby się ładnie przywitać.
Mam 27 lat, pochodzę z województwa mazowieckiego, kończę II stopień studiów biologicznych. Szukam swojego miejsca na tym świecie, nie jest to takie proste jak kiedyś za dzieciaka się myślało... Interesuję się przyrodą, bardzo lubię koty, pająki, owady. Życie bez muzyki nie miałoby chyba sensu, nie potrafię się bez niej obyć. Preferuję wszelkie odmiany rocka i metalu, mam gitarę, ale kiedyś dużo więcej na niej grałam. Obecnie uczę się malować. Zawsze coś szkicowałam, najczęściej zwierzęta lub postacie z komiksów, lecz teraz od paru miesięcy mnie na malowanie wzięło więc rozwijam zajawkę. Uwielbiam spacerować, zwiedzać ciekawe miejsca w naszym kraju, obserwować niebo i zbierać minerały.
Wpadam na forum, żeby poznać nowe osoby i podyskutować na różne tematy, byłoby mi bardzo miło;)
Pozdrawiam serdecznie!
Wpadam, żeby się ładnie przywitać.
Mam 27 lat, pochodzę z województwa mazowieckiego, kończę II stopień studiów biologicznych. Szukam swojego miejsca na tym świecie, nie jest to takie proste jak kiedyś za dzieciaka się myślało... Interesuję się przyrodą, bardzo lubię koty, pająki, owady. Życie bez muzyki nie miałoby chyba sensu, nie potrafię się bez niej obyć. Preferuję wszelkie odmiany rocka i metalu, mam gitarę, ale kiedyś dużo więcej na niej grałam. Obecnie uczę się malować. Zawsze coś szkicowałam, najczęściej zwierzęta lub postacie z komiksów, lecz teraz od paru miesięcy mnie na malowanie wzięło więc rozwijam zajawkę. Uwielbiam spacerować, zwiedzać ciekawe miejsca w naszym kraju, obserwować niebo i zbierać minerały.
Wpadam na forum, żeby poznać nowe osoby i podyskutować na różne tematy, byłoby mi bardzo miło;)
Pozdrawiam serdecznie!
Re: Czołem!
O! Też lubię pająki i insekty.
-
- gimnASjalista
Siema elo
Niestety, nie hoduję żadnych pająków, choć muszę przyznać, że mam u siebie nieco nasoszników i kątników, a nawet ostatnio nawiedziły mój dom dwa pokaźne krzyżaki XD A tak to ogólnie lubię podziwiać pająki dookoła siebie, np. w lesie.Caribena_versicolor pisze: ↑4 wrz 2024, 14:49Cześć!
O to fajnie;) A jesteś hodowcą może? Czy tak jak ja zachwycasz się tymi które napotkasz w naturze?
-
- gimnASjalista
Luz, to tak jak ja w domu kilka razy skakuna spotkałam. Świetny był, uroczy maluch. U siorki w ogrodzie widziałam tygrzyka, piękny! Nie rozumiem ludzi którzy ich nie lubią:/
Też nie rozumiem tej niechęci ludzi do pająków. Tym bardziej, że u nas w Polsce nie ma gatunków, których należy się wystrzegać. Znasz może ten kanał na YT - Venomous Art?Caribena_versicolor pisze: ↑10 wrz 2024, 16:26 Luz, to tak jak ja w domu kilka razy skakuna spotkałam. Świetny był, uroczy maluch. U siorki w ogrodzie widziałam tygrzyka, piękny! Nie rozumiem ludzi którzy ich nie lubią:/
-
- gimnASjalista
Dokładnie, zgadzam się w pełni. Znam, bardzo ciekawy, lubię oglądać;) sporo się można dowiedzieć, nie?
Ta, super kanał. Bardzo dobrze,że YT oferuje coś poza rozrywką wątpliwej wartości.
-
- gimnASjalista
Całe szczęście, trzeba wiedzieć czego szukać;) i propagować wartościowe materiały