Moją mocną stroną jest słuchanie innych, umiejętności wyrażania siebie nie miałam okazji rozwinąć. Czas to zmienić
Jestem Ślązaczką, bardzo wrażliwą, empatyczną i ambiwertyczną.
Cenię komunikatywność, szczerość, lojalność, otwartość i szacunek do drugiego człowieka.
Mam wiele zainteresowań. Aktualnie skupiam się między innymi na wspinaniu na ściance, objazdówkach samochodowych ze spaniem na dziko, odkrywaniu nowych miejsc, chodzeniu po górach, jeżdżeniu na moim gravelu, czytaniu, rysowaniu, nauce języków obcych...
A teraz o miłości. Będzie chaotycznie, ale mam nadzieję, że zrozumiale.
Potrafię kochać i wiem, na czym polega miłość, ale nie chcę tylko kochać, chciałabym równie mocno być kochaną. Przed miłością romantyczną, potrzebuję miłości przyjacielskiej, głębokiej więzi emocjonalnej. Pożądam najpierw duszy, a później ciała. Bardzo cenię sobie bliskość fizyczną, uwielbiam przytulanie, głaskanie, delikatne pocałunki i czułe słówka. Chciałabym poznać moją bratnią duszę, kogoś na całe życie. Jeśli Cię pokocham, to już nie przestanę. Będę wspierać Cię z całej siły, motywować i pchać ku górze. A jeśli jednak kiedyś odejdę, to nie dlatego, że przestałam Cię kochać, ale dlatego, że pomimo rozmów byłam wciąż źle traktowana i musiałam ostatecznie wybrać siebie.
"If you know, you know". Nawet jeśli zobaczysz tę wiadomość za rok, napisz do mnie na snapie: isitwho
Jestem z Gornego Śląska, mam 26 lat