Zakończę w tym miejscu moją charakterystykę "orientacyjną" i przejdę do napisania o sobie czegoś z innej strony.

Pozdrawiam!
Nie, to nie przypadek. Powiem, że w kwestii FreeBSD moją postawę póki, co można by określić mianem wierzący – niepraktykujący.Ant pisze:A ten FreeBSD-owy diabełek to przypadek, czy coś Cię łączy z tym systemem?:>
To wszystko -- mam rozumieć -- na jedną i na drugą nogę, by się nie chwiać?dorosłe dziecko pisze:Witam, witam (przymilę się zawczasu). Łap ciasto (nie wyborcze)
![]()
i jeszcze
![]()
lub
![]()
co by się wszelkich nieszczęść, chorób i spadku poparcia wystrzegać.
![]()
No dokładnie, w rzeczy samej.Czerwień pisze:To wszystko -- mam rozumieć -- na jedną i na drugą nogę, by się nie chwiać?dorosłe dziecko pisze:Witam, witam (przymilę się zawczasu). Łap ciasto (nie wyborcze)
![]()
i jeszcze
![]()
lub
![]()
co by się wszelkich nieszczęść, chorób i spadku poparcia wystrzegać.
![]()
![]()
Nie bój się, ja też studiuję zaocznie, zacząłem drugi rok i póki co nawet nie wiem o czym były zajęcia na pierwszym roku, a sesje zaliczyłem. Niemniej jednak powodzenia!Czerwień pisze:W chwili obecnej usiłuję studiować zaocznie, ale wychodzi mi to różnie w tym sensie, że między zjazdami wykładowymi raczej odsypiam poprzedni zjazd niż się uczę. Pierwsza sesja pewnie mnie skutecznie obudzi i otrzeźwi.
Już Cię widzę sparodiowaną u Szymona Majewskiego, z włosami na klacieCzerwień pisze:Kiedyś, jak będę u progu kariery politycznej, to dziennikarze śledczy być może wygrzebią tego mojego posta na tym forum, upublicznią i wyjdzie na jaw, jaka to pani kandydat (na radną, do Sejmu, czy do Senatu – nieważne) jest nienormalna.
Dziękuję za dodanie otuchy.Kid A pisze:Nie bój się, ja też studiuję zaocznie, zacząłem drugi rok i póki co nawet nie wiem o czym były zajęcia na pierwszym roku, a sesje zaliczyłem. Niemniej jednak powodzenia!
Lubię program Majewskiego, więc bym się nie obraziła.Kid A pisze:Już Cię widzę sparodiowaną u Szymona Majewskiego, z włosami na klacie