Kate
a tak na marginesie, moglibyscie tez okazac ciut tolerancji dla osob ktore lubia seks:) ja lubie i nie czuje sie z tego powodu dziwna

Jeszcze sie nie odezwalam a juz dowiaduje sie, ze nie potrafie normalnie rozmawiac... To milo.Król Elfów pisze:nikt na tym forum nie potrafi normalnie rozmawiać, są tylko głupie i głupsze odpowiedzi
Wendy, poswiecenie dla pieniedzy to dla Ciebie to samo co poswiecenie dla kochanej osoby, czy nawet dla dziecka?Wendy pisze:Prostytutki tez mowia, ze w pracy seks nie sprawia im przyjemnosci ale sie poswiecaja. Chociaz na tym zarabiaja a Ty sie tylko ponizeasz dla faceta. Obrzydlistwo do kwadratu.
No to tak jak w moim przypadkusafhira pisze: kochając się z drugą osobą odczuwam przyjemnosć jedynie z przyjemności tej osoby (odgłosy, dźwięki, ciało, dotykanie jej, zapach itp) ale nie odczuwam żadnej gdy ta osoba dotyka mnie-mogłaby w ogóle tego nie robić, pomijając przytulenie i jakies takie głaskanie.
Może dlatego własnie "daje" bo wiem że to ten jedyny??WendyKroy pisze: Kiedys taki gosc kopnie ja w tylek i pojdzie do innej i nie bedzie ani kasy ani faceta.
alicja pisze:Też mi się wydaje, że orientacja homo czy hetero nie ma tu nic do rzeczy. Wiesz, safhira, co myślę? Nauczyłaś się traktować seks bardzo instrumentalnie, jako narzędzie odstresowujące (tak piszesz o masturbacji), i w takim razie trudno ci pogodzić sytuację miłą i komfortową (bliskość ukochanej) z tym, co zazwyczaj robisz, żeby zmniejszyć zdenerwowanie przed kolokwium.
To jest forma zaburzenia seksualnego, swoista blokada psychiczna. Myślę, że wizyta u seksuologa by ci nie zaszkodziła, a mogłaby pomóc.
Kosmitko, nie miałam wilekiej nadziei, że mój post skłoni Cię do refleksji, bo to by świadczyło o zdolności do autokrytycyzmu, której u Ciebie nie zauważam.kosmitka pisze:no hej przeczytałam wszystko uważnie i jakoś żadnego wrażenia to na mnie nie zrobiło![]()
![]()
na Wendy pewnie też nie zrobi![]()
moja kochana Pani Wendy i ja jej wierny piesek. jak to pięknie brzmitaka rola mi odpowiada, bo zgadzam się z moją ukochaną Panią w bardzo wielu kwestiach
![]()
a tak czy owak i tak czuję się lepsza od nieAsów i nic na to nie poradzę. pozdrowionka