To chyba jedyne pragnienie, które ma znikome szanse na spełnienie się. Z resztą marzeń pewnie poradzi sobie moja chora ambicja.
Jak czytam takie rzeczy to mi się zawsze przypomina stara scenka z moim ojczulkiem.ewutek pisze: i jeszcze raz pojechać na miesiąc do Paryża!
Jasne że tak. Wtedy ogólnie wszytkie marzenia spełniają się.ewutek pisze:Najpiękniejsze marzenia to te, które mogą się spełnić, nieprawdaż? (;
GwiazdoOKa pisze:Z życzeniami spełnienia wASzych najskrytszych pragnień i marzeń... słów ode mnie parę klikam: Być przedewszystkim zdrowym żeby móc realizować marzenia (a jak wiadomo ząb czasu nadgryza po trochu)
A w jakiej dziedzinie masz zamiar rozwijać swoją karierę? Co to za zainteresowania? Jeśli można spytać.wyjechać do Francji (najlepiej do Paryża)żeby tam rozwijać się dalej artystycznie, jak i znaleźć wreszcie dobrze płatną pracę w zawodzie, odpowiadajacą moim zainteresowaniom
![]()
![]()
A cóż to! Deprecha jesienna czy co?clouds clear pisze:Etam , po co marzyc? Marzenia sie nie spelniaja![]()
No chyba już najwyższy czasUluru pisze:A cóż to! Deprecha jesienna czy co?
Teoretycznie tak, ale ja się nie zgadzamAnt pisze: No chyba już najwyższy czas
Wiaderko szczęścia?clouds clear pisze:Mam lepsze lekarstwo![]()
, tylko szkoda ze go w aptekach nie spdaja
![]()
![]()