ASEKSUALNY GAY
- tajemniczy
- starszASek
- tajemniczy
- starszASek
Szukam chłpaka do związku z Wrocławia
Szukam chlopaka do zwiazku z Wrocławia
[/b]

Szukam chłopaka z Wrocławia.
-
- bobASek
Hej, a ja jestem HomoAsem z Warszawy. Faktycznie, często jest tak, że spotyka się fajnych gejów na swojej drodze, ale niestety pojawia sie sprawa lozka i wtedy wszystko szlag trafia.
Ja nawet nigdy nie bylem w zadnym zwiazku. Mam takiego jednego fajnego przyjaciela. Super spedza mi sie z nim czas, super mi sie z nim gada, jest dla mnie naprawde atrakcyjny. Tylko, ze niestety on by chcial sie ze mna zwiazac w pelni tego slowa znaczenia, czyli wlaczajac w to seks. Ja ale bariery przelamac nie umiem. Przytulic sie, pocalowac, popiescic - OK. Ale nic wiecej!
Ja nawet nigdy nie bylem w zadnym zwiazku. Mam takiego jednego fajnego przyjaciela. Super spedza mi sie z nim czas, super mi sie z nim gada, jest dla mnie naprawde atrakcyjny. Tylko, ze niestety on by chcial sie ze mna zwiazac w pelni tego slowa znaczenia, czyli wlaczajac w to seks. Ja ale bariery przelamac nie umiem. Przytulic sie, pocalowac, popiescic - OK. Ale nic wiecej!
Re: ASEKSUALNY GAY
Nie sądziłam, ze na tym forum sa aseksualni geje i lesbijki. Pozdrawiam was 

Ja jestem aseksualna i homoromantyczna - mówię, że jestem les. Wiem jak ciężko kogoś znaleźć. Jeśli ktoś nie chce seksu, a nie tylko nie obchodzi go, to lepiej niech nie szuka sobie do związku prawdziwego geja/lesbijki. Po prostu po jakimś czasie taka osoba nie wytrzymuje i tyle.
Smutne lecz prawdziwe.
Smutne lecz prawdziwe.
moze czas aby wątek ożywić znowu
Wrocław drugiego chłopaka bym potrzebował licząc że ja jestem tym pierwszym 

-
- gimnASjalista
Paczam, paczam i oczom nie wierzem... 
Przeglądam ten wątek i odnoszę wrażenie, jakbym czytał swoją historię...
Wynika z tego, że jednak nie jestem tak odosobniony w swoich odczuciach, jak dotychczas mi się wydawało
Podbijam odpowiedź kolegi wyżej - może już czas odnowić ten wątek
Pozdrowienia dla wszystkich forumowiczów

Przeglądam ten wątek i odnoszę wrażenie, jakbym czytał swoją historię...
Wynika z tego, że jednak nie jestem tak odosobniony w swoich odczuciach, jak dotychczas mi się wydawało

Podbijam odpowiedź kolegi wyżej - może już czas odnowić ten wątek

Pozdrowienia dla wszystkich forumowiczów

M, 24 lata
Osobowość: INFP-A
Enneagram: 4w5
Osobowość: INFP-A
Enneagram: 4w5
Nie jesteś, nie jesteś 
Ja też się identyfikuje jako aseksualny gej. Zabawne są zawsze te podwójne coming outy - pierw jako gej, a potem jako as. Jedynie na tym forum wyoutowałem się w odwrotnej kolejności
pzdr

Ja też się identyfikuje jako aseksualny gej. Zabawne są zawsze te podwójne coming outy - pierw jako gej, a potem jako as. Jedynie na tym forum wyoutowałem się w odwrotnej kolejności

pzdr
-
- pASibrzuch
Istnieją aseksualne związki damsko-damskie, jest nawet artykuł naukowy na ich temat. Niestety, zaznaczam - wszystkie opisane w tekście związki były "wtórnie nieseksualne". Czyli w sumie zwykła "lesbijska śmierć łóżkowa". Żadnych przykładów par kobiet, które od początku wiedziały, że tak, szukają kobiety, ale nie są zainteresowane seksem i tyle. Ale też nie mam wątpliwości, że takie pary istnieją.willow pisze: ↑13 gru 2013, 10:49Ja jestem aseksualna i homoromantyczna - mówię, że jestem les. Wiem jak ciężko kogoś znaleźć. Jeśli ktoś nie chce seksu, a nie tylko nie obchodzi go, to lepiej niech nie szuka sobie do związku prawdziwego geja/lesbijki. Po prostu po jakimś czasie taka osoba nie wytrzymuje i tyle.
Smutne lecz prawdziwe.
Zaś co do aseksualnych gejów - nie mogę znaleźć odnośnika (uzupełnię, gdybym znalazła), ale czytałam niedawno o parze facetów, którzy obaj są aseksualni, biorą ślub i zaplanowali dekoracje z motywami aseksualnymi.