Im bardziej feminizm wojuje tym więcej kobiet jest nieszczęśliwych a więcej mężczyzn jest szczęśliwych - mężczyzna nie potrzebuje kobiety do samorealizacji.
Można by waszą sadomasochistyczną działalność podsumować tym obrazkiem:
naukowców było nieco mniej, wynika z tego, że niegdyś kobiety nie miały takiego dostępu do edukacji, jak obecnie. Mężczyźni od wieków wykorzystywali fizyczną przewagę, by nie pozwolić kobietom rozwijać intelektu i przejmować władzy. Co zresztą nie zawsze się udawało. Ale nadrabiamy bardzo szybko.

O Chryste panie co za bełkot...jakie to straszne: "nie było dużo kobiet bo mężczyźni zakazywali się uczyć im"
Serio? myślałem że ten debilny argument już wyszedł dawno z obiegu i powoduje tylko zażenowanie i rumieńce na twarzy tych co go kiedyś stosowały.
Ale nie...
ok ile robicie teraz doktoratów i studiów ? więcej jak faceci i gdzie są wasze osiągnięcia? oddajecie tylko 1.5 % patentów na nowe wynalazki.
W Mojej branży nie ma żadnej kobiety mi znanej na jakimś poziomie (bo jak jest - owszem widziałem przez 4 lata 3 kobiety na setki facetów) to poziom można by określić jako hobbystyczny a nie profesjonalny/komercyjny.
Gdzie te wasze studia w praktyce ?
Widzisz ? udowodniłem że się mylisz bez fizycznej przewagi.
Dziękuje do widzenia.
Po prostu nie istnieją faceci o wystarczająco wysokiej inteligencji, by kwalifikowali się na ich partnerów. Proste.

Problem raczej tkwi w waszych urojeniach - wmówił ktoś większości kobiet że są równe i wspaniałe pod każdym względem (pamiętam nawet jak się rzuciła chmara jakiś idiotów na czacie na mnie jak powiedziałem że faceci są najlepszymi kierowcami - co już w ogóle jest żenujące, że ktoś wymaga dowodów na to)
Tak więc skoro jesteście takie wspaniałe we własnym odczuciu i nie musicie pracować tak jak facet na gloryfikację (bo facetowi nikt nie powie, że jest równy z innym facetem bez powodu - facet podlega wartościowaniu zawsze - kobieta nigdy - kobieta jest zawsze taka sama, albo nawet LEPSZA od faceta a jak nie jest to zawsze znajdziecie jakieś wyjaśnienie z *** (np. zakazywanie edukacji co jest głupotą bo nigdy nikt nie zabraniał kobietom czytać książek) - co jest żałosne)
I ok pokaż mi te kobiety o wyższej inteligencji ? Konkretnie bo jak na razie widzę same idiotki tutaj.
Jesteście bandą żałosnych skarłowaciałych stworzeń żyjących w urojeniach.
A brak zainteresowania kobietami rośnie własnie z tego powodu - Przez feminizm i pranie mózgu jakie wam robi - nie jesteście facetom potrzebne do niczego już.
Po co facetowi znosić taką roszczeniową butną wieśniarę ? Aby mu prała? - pralki sa powszechne i tanie, Gotowanie? - dziś tyle gotowców i knajp co wysyłają jedzenie, że to już jest zbędne.
Aby zmywała ? to samo - zmywarkę może mieć każdy jak się uprze.
Seks? - to może zastąpić prostytutka po znacznie niższej cenie - takie rozwiązanie nie grozi też zajęciem połowy majątku twojego w razie jak kobieta uzna że "nie jest usatysfakcjonowana w związku i chce rozwodu" bo przecież mamy tak bardzo patriarchalny system, że jak kobieta rezygnuje z usługi bycia żoną i z korzyści jakiej daje mężczyźnie potencjalnie to i tak jej się należy odprawa jego kosztem - a jemu się nie należy nic.